2777
2789
عنوان

برا دانشگاه چنتا لباس بخریم

222 بازدید | 17 پست

چهارتا لباس و چهارتا شلوار بیرون بسه؟ 

راستی اگه خابگاهی شدم لباس خونکی هم باید بخرم؟ اخه لباس خونگی هام خیلی زشتن بعضیاش کهنن واقعا اما میپوشم

برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره بابا بسه، لازم نیست همش لباس عوض کنی که اگه شیک و مرتب باشه کافیه 

درمورد لباس خونگی هم اگه میتونی از هر تیکه لباس یه جدیدش رو بخر و نگه دار برای خوابگاه 

نیازی نیست برای توصیف بزرگواری یک زن، او را تشبیه به مرد یا شیر ‌کنیم! او به سادگی یک زن است، باشکوه.                              (( آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندید. ))

منکه هیچی نخریدم ترم اول برام مهم بود چی بپوشم هر روز با یه تیپ میرفتم الان عادی شده

یعنی لباس از قبل داشتی؟منم برام مهم نیست اما میترسو بچه ها همش تیپ بزنن و من سرخورده بشم 

آره بخر اگه پولشو داری هرچی لباس بیشتر داشته باشی بهتر

بنظرت ابن مقدارکمه یا زیاد؟  یا اندازه؟بیشتر از این نمیتونم اما همش استرس دارم تیپم خوب نباشه نسبت به بقیه بچه ها

اگر خوابگاه رفتی بله باید بخری. شلوار جین و مشکی داشته باش، پیرهن رنگای بیسیک مثل سفید و مشکی ساده، مانتو بلند هم واسه دانشگاه قشنگه. کفش هم همون مشکی یا سفید یا کرم بخر که راحت استایل شه

اگه خوابگاهی شدی اره خونگی حتما بخر

چنتا کافیه؟چون محدودیت خرید دارم 

پنج تا لباس و پنج تا شلوار خونگی بسه؟ 

یعنی لباس از قبل داشتی؟منم برام مهم نیست اما میترسو بچه ها همش تیپ بزنن و من سرخورده بشم

همیشه مرتب باش

کفشت

تمیزیه بدن و صورتت

موهات و دندونا

اتوی لباست

یاد بگیر چطوری استایل کنی که زیادم تکراری به نظر نرسه

بعد که راه افتادی یکی دو دست هم میخری