2777
2789
عنوان

صاب کارم بهم گفت یه روز بیا دوتایی بریم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1593 بازدید | 91 پست

الان شما بیشتر از اون مقصری ک

وقتی متاهله و اینجوری بهت نظر داره چرا اجازه میدی هرروز برسوندت

والا این همه آژانس اسنپ تاکسی 

درتعجبم از افرادی مث تو

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا چطور برخورد نکردی باهاش 🤷🏼‍♀️

دفعه اول که بوسیدم تو شوک رفتم 

این دفعه هم بهش گفتم ایشالله با خانم و بچه هاتون بریم بیرون دیگه نمیدونستم چجوری بهش بگم من از اون دخترا نیستم

اها یادم رفت بعضی وقتا بهم میگه بیا جلو بشین من هر بار از زیرش در میرم ... خودش باید بفهمه من اهل چیزی نیستم

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

این حرفارو کجا بهت گف؟

تو ماشین 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

اگ روانت برات مهمه شغلتو عوض کن

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

آخه فقط همین دوبار بوده بقیه مواقع انقد با شخصیتن که هیچوقت به ذهنم نرسید در بیام بعد فعلا مجبورم بم ...

عزیزم دوبار بهتون تعرض کرده همون بوسیدن اولین کارش کافی بود ازش دور بشید

شمارو سبک سنگین کرده

حواستون باشه بار سوم پیشنهاد بی شرمانه میده

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

مامانت چرا انقد مثبت اندیشی میکنه معلومه نیتی وجود داره یا داره به وجود میاد حتما خودت از این به بعد برو و بیا و برای خودت حد و حدود بزار وقتی طرف بوسیده الان فکر قراره و همینطور پیش میره اون میدونه یهویی وارد عمل بشه تو از دستش میری پس قدم به قدم پیش میره خودتو گول نزن که منظوری نداره اگه بنظرش کار اشتباهی نبود تاکید نمیکرد کسی نفهمه همین الان جلوی این موضوع رو بگیر که بعدا نگی نفهمیدم چی شد باهاش وارد رابطه شدم و دلم رو باختم

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
با احترام!!اینکه هنوز اونجایی دخترخاله بودن شمارو میرسونه!!اون خیلی وقته پسرخاله بودن رو رد کرده...خ ...

دقیقااااااااا

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
دفعه اول که بوسیدم تو شوک رفتم این دفعه هم بهش گفتم ایشالله با خانم و بچه هاتون بریم بیرون دیگه نمید ...

کارت چیه 

دربیا از اون کار خیلی هوله

خودت اگه زندگيتو باور نكنی كی ميخواد بياد واسه آرزوهات بجنگه؟!✨️روياهاى بزرگ، شروع هاى كوچیکى دارن🩷متعهد🫀

دیگه چی میخواسته بگه که منظوری داشته باشهچرا خودت نمیری خونه که اون برسونت؟؟

از اول منو میرسوند خانمش خودش پیشنهاد کرد شوهرش منو برسونه