2777
2789

اولش راننده گفت خواهرتونن زنگ زدن . گفتم بفرمایید و ۴ صبح بود . من که تا عمرم این ساعت نرفته بودم ‌تتهایی  بعد راننده رفت .  دوستم گفت کنسل کردم چرا سوار شدی ... هیچی من پیاده شدم وسط راه خوبه رفتگر شهرداری بود و گرنه از ترس مرده بودم . وایسادم دوستم دوباره اسنپ بگیره . هی پشت سر رفتگر بودم از ترس . بعد پلیس اومد الان چکار می کنی ... گفتم . موندم تا اسنپ برسه با دوستم بریم راه آهن . بعد رفتیم تهران و پل طبیعت و کاخ گلستان . اینقدر پیاده روی کردم که قلبم درد گرفته ... از دیشب . گفتم الاناست سکته کنم و کسی نباشه

تا من باشم از تنهایی مفرط نرم با هر کسی و اینجوری . بگو دختر خونه رو بچسب . شده بمیری هم اما تنها باش 

اصلا ارزش نداشت اونجوری از ترس مردم 

همکارم هم صبح گفت از بس راه رفتی به قلبت فشار اومده . باید استراحت کنم 

یه جمله بگین هم در مورد این درد که چیزی نیست و هم من از تنهایی با هر کسی نخوام برم بیرون . ترو خدا بگین

البته شاید هم تلنگر هست که نگم من تنهام و ... 

خدایا کمکم کن 😣😣😭

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

بعضی ها فعالن بعضی ها نه

میتونستی همون کاخ رو برین یا یه جای دیگه نه ده جا

مثلا من برم جایی شاید  تا ساعت ها یا کلروز همونجا میمونم و علاقه به رفتن به جاهای مختلف ندارم

https://s6.uupload.ir/files/جمله_ماشین_ندارم_m7ns.jpg،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سخت نگیر برای همه پیش میاد منکه اینقدر از این ترس ها رو گذروندم، فقط بیشتر مواظب خودت باش

ممنون . دقیقا باید درس بگیرم

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

چرا کنسل کرد که یکی دیگه بگیره؟

https://s6.uupload.ir/files/جمله_ماشین_ندارم_m7ns.jpg،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

هیچیت نیست عزیزم

یک کم نامفهوم نوشتی اما برداشتم این بود که ساعت چهار صبح تهران بودی

اون وقت صبح تهران خطرناکه

دیگه اصلا نیا

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

چقدر نازک.نارنجی هستی 

خودت مگه نمیتونی ک یکی دیگه اسنپ بگیره 

راه رفتن چیه ادم براش قلب درد بشه...

مگر اینکه مشکل از قبل باشه 

درکل خوب نبست ادم اینقدرم ضعیف و محافظه کار باشه 

تا کی بشینی خونه 

اخرش ک چی

مدارکتون پیدا شد؟؟ 

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد (آقایون درخواست ندن لطفا🚫) اگه جوابت ندادم چون اعصاب وارامشم  خیلی با ارزشتر از بحث با تو هست ✂️

بعضی ها فعالن بعضی ها نهمیتونستی همون کاخ رو برین یا یه جای دیگه نه ده جامثلا من برم جایی شاید تا س ...

آره اشتباه کردیم 

و اشتباه بزرگتر که من اون همه راه رفتم ... تا رسیدم خونه درد قلبم شروع شد 

خب با دوستت بیرونم بری. نباید ۴ صبح بری😐

چندسالته؟

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

چرا کنسل کرد که یکی دیگه بگیره؟

دیر رسید . به قطار نمی رسیدیم

یه سوال پدر مادر و خونتون کجاست؟ چرا شب و نصفه شب بیرونی؟ تو تهران چکار داری

قم هستیم ... خب قطلر ساعت ۵ بود ... اگه ساعت ۹ میرفتیم دیر میشد 

فقط تفریح همین ... که اصلا کاش نمی رفتم 

هیچیت نیست عزیزمیک کم نامفهوم نوشتی اما برداشتم این بود که ساعت چهار صبح تهران بودی اون وقت صبح تهرا ...

بله ... اشتباه کردم

دیگه بعضی آدما و کارا رو باید حذف کنم