2777
2789

خانما سلام من یه دختر زیر۳۰سالم...۴سال ازدواج کردم و راضی هستم از زندگیم...میخوام تجربیاتمو بگم دوست داشتید بخوانید....اول از همه مهمترین چیزی که به نظرم تو رابطه مهم احترام...چون احترام به فرد متقابل احترام میاره یادمه اوایل زندگی من ایشون رو به اسم صدا میزدم اونم منو به اسم صدا میزد همینکه من پسوند اضافه کردم اونم بعد مدت کوتاهی همون کارو کرد...یادمه اوایل من خیلی میچسبدم به همسرم بعد یه چیز جالب بحث میکردیم هرچی که میشد اون قهر میکرد من میرفتم منت کشی بعد به خودم اومد  به خودم گفتم بیخود حق نداری منت بکشی ببین ممکن بود ۴روز قهر بمونیم من قبلاً روز دوم با خودم میگفتم زندگیمو باید نجات بدم فک میکردم بابت یه دعوا سر مثلا خریدن یه چیزی زندگی نابود میشه می‌رفت منت کشی ولی بعد حتی ممکن بود ۴روز قهر بمونیم به جای حرص خوردن آرایش میکردم کتاب می‌خوندم این میدید من بدون اونم آرامش دارم خودش میومد منت کشی...یه چیز دیگه هم زندگی با خانواده طرف...خانما اصلااااا شده کلیه هاتونم بفروشید بکنید این کارو و خونه جدا بگیرید...ن حتی طبقه بالا و تو یه ساختمون هم ن ببین طرف پیغمبر هم باشه بالاخره یه فتنه درست میشه...به چیزی خانما هر فردی اخلاق خاصی داره نمیشه همه به شکل باشن خودتون و زندگیتون یا حتی شوهرتون رو با کسی یا زندگی کسی مقایسه نکنید من یه خواستگار داشتم خودش اعتراف کرد که آقا من خیلی غیرتی و حساسم تحقیق کردیم از اونایی بود که زن نباید از خونه هم بیاد بیرون منم جواب رد دادم اینو واسه همسایمون تعریف کردم با حسرت ببین با حسرتتتتت ها گفت کاش اینطور کسی بیاد خواستگاری من گفتم چرا خیلی جدی گفت من عاشق اینم شوهرم تو خونه حبسم کنه اون موقع ۲۵سال سن داشت بچه هم نبود....چیزی که شما فک میکنید ایراد از نظر آدمای دیگه یه آپشن....همش فکر نکنید همسرتون چ بدی داره فک کنید چه خوبی هایی هم داره یزید بدتر می نداریم سر امام حسین برید و نفرین شده تاریخ بود اما برید بخونید یزید شاعر بسیار خوبی بوده پس ببینید هرکسی یه خوبی داره....خوبی های شوهرتون رو بزارید تو یه دست بدی هاشم تو یه دست اولا که دستی که خوبی ها توش رو محکم نگه دارید(قدرشونو بدونید و شوهرتون رو بابتش تشویق و تشکر کنید این خیلی تاثیر داره چون مردها مثل بچه ها عاشق تشویق و سپاسگزاری هستن)و بدی هارو هم خیلی شل نگه دارید که بریزن از دستتون (یعنی همش زوم نشید ک وای شوهر من اینطوریه فلان ) البته به جز خیانت و این چیزا اونا رو به بار هم فرصت ندید خودتونو به خریت نزنید که دیگه خوب میشه و فلان این چیزی نیست که طرف ندانسته انجام داده باشه طرف فکر کرده کلی مخفی کاری کرده کلی راجب چطور مخفی کاریه فکر کرده کامل با فکر و نقشه اون کارو کرده چه بسا بگه توبه میکنم دیگه انجام نمیدم دفعه دیگه با نقشه قوی تری انجام بدع

و قسم به خداوند والامقام که انسانیت بالاتر از هر دین و مذهبی‌ست

و اینکه تو عصبانیت بحث کردن فقط باعث بزرگ شدن اختلاف میشه بهترین کار سکوت و بحث در زمان دیگس

یه چیز دیگه هم شکر گزاری...خانما حتما کتاب معجزه شکرگزاری اثر راندا برن بخونید معجزه می‌کنه واستون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقدر هم حرف‌های این بلاگر های احمق رو دیکته نکنید...هرکسی زندگی داره من زن و شوهر های مسن رو میبینم با خودم میگم چند بار همو بخشیدن ک به اینجا رسیدن....زندگی بخشش آدمایی که دوستشون داریم و بخشیده شدن از طرفشون که مارو دوست دارن