2777
2789
عنوان

روزتون رو چطور گذروندید

286 بازدید | 39 پست

مودتون چطور بود 

چی چیزایی تجربه کردید 

آروم بودید یا دعوا کردید 

از احساسات امروزتون بگید 

من خودم ک امروز بشدت بی حوصله بودم و یه حال بدی داشتم چون رسیدن به اون چیزی که میخوام یکم غیر ممکن به نظر میاد مگه اینکه خدا واقعا برام معجزه کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم انرژی خاصی نداشتم

آروم بودم تقریبا دعوا نکردم با کسی ولی الان اعصابم خورد که چرا برای یه سری آدم زبون نفهم وقت و انرژی میزاریم 

آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.

منم بی حوصلهچون حتی قدرت تصمیم گیری هم ندارم نمیتونم تصمیم های زندگیم رو خودم بگیرم و از این ناراحتم ...

منم گاهی اوقات ک برام تعیین تکلیف میشه خیلی بد از کوره درمیرم

تا یک خواب بعد بلند شدم دال عدس کردم اما داخل نی نی سایت نوشته بود تمر هندی بزنی خوشمزه میشه افتضاح شد ریختمش بیرون 

کتاب شکرگزاری خوندم دوره که شرکت کردم دیدم جومونگ دیدم با عشقم صحبت کردم و در نهایت سرم تو گوشی چند ساعت بود 😑 و الانم خیر سرم می‌خوام بخوابم اما خوابم نمیبره

حس خوبی داشتم کل روز داشتیم با کمک بچه ها دکور اتاقشون تغییر می دادیم  ولباس زمستونی هارو دراوردیم وشستیم پدرشون نبود سه تایی ناهار خوردیم غروب هم باهم فوتبال نگاه کردیم پدرشون اومده بود 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن