2777
2789
عنوان

روزتون رو چطور گذروندید

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 39 پست
عادی بودمودم هم متوسط رو به شادروز تعطیل بود کمی تمیزکاری کردم. کمی خریدمایحتاج خونه. بعداز مدتها تن ...

مامان منم امروز برا اولین بار همبرگر خونگی درست کرد ...جالب شده بود😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان منم امروز برا اولین بار همبرگر خونگی درست کرد ...جالب شده بود😁

دیگه ما خانما یهویی میگیم یه ابتکاری بزنیم خونه فضاش عوض بشه.وبیشترین حوزه ابتکارمون اشپزیه😄

دردم از یار است و درمان نیز هم
خوب بود خدا رو شکر ولی الان رفتم خبرا خوندم اعصابم خورد شد حس نا امیدی بهم دست داد😭😭😭😭مکانیسم ما ...

منم خیلی اعصابم خورد شد 

مامانم میگه عادت میکنیم مثل قبل 

خیلی درد داشت جملش برا من

دقیقا دوست من هم اشتباه خودش به چشمش نمیاد ولی اشتباه من رو میکوبه همش و کلا خیلی مغرور بارها دعوا ک ...

خر نیستی عزیزم فقط احساساتت بیشتره و بیشتر دوسش داری و ارزش دوستیتون برات بیشتره 

خر نیستی عزیزم فقط احساساتت بیشتره و بیشتر دوسش داری و ارزش دوستیتون برات بیشتره

کاش اینطور نبودم یا حداقل اون انقدر آدم سرد و خشکی نبود 🥲

آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.

ما از دل هیچکی خبر نداریم

وقتی غرور اون آدم از من دوست ۸ سال مهم تر قطعا دوست نداره 

آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.