2777
2789

لایک لطفا

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆

من به خاطر چند کیلو اضافه وزن استفاده کردم و اصن به بدنم واکنش خوبی نشون نداد ، عذر خواهی می کنم ولی مدام حالت تهوع و استفراغ و سردرد داشتم خیلی عذاب کشیدم مدتی که استفاده کردم البته اینک بگم شاید بدن من واکنش نشون داده چون می‌شناسم کسانیکه استفاده کردند و مشکلی نداشتند

...Don't judge situation , you've never been in

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ملیتاید عوارضش بالاس

تهوع و اسهال و شکم درد و ….

روزانه هم تزریق میشع سخته

اسپارتینا بزن هفته ای یک بار

دوستم یک ماه کامل زد هفت کیلو کم کرد

الان رفت ماه دوم

مرداد سیاه ۴۰۴ بابای جوونم پر کشید تو آسمونا و حالا من یه مرده متحرکم( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

قیمتش چه قدره؟

دو میلیون و پونصد

هر هفته یکی

مرداد سیاه ۴۰۴ بابای جوونم پر کشید تو آسمونا و حالا من یه مرده متحرکم( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)