2777
2789
عنوان

دلم بدجور گرفته از مادرشوهر آینده 💔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 48 پست

همچین مادر شوهری بعدا هم تفرقه میندازه تا طلاقت نده آروم نمیشه خودم به چشم خودم دیدم حتی دختره خیلی سرتر بود از پسرش ولی چون انتخاب مادره نبود مخالفت میکرد آخرم با یه پسر هشت ساله طلاق گرفت 

برای استخدام شدنم صلوات میفرستین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین حالا که از اول نشون داده مخالفه بنظرم پافشاری نکن ؛> درسته سخته اما اگه با این وضعیت ازدواج کنی خدایی نکرده مادرشوهرت یکاری میکنه احساس بی کفایتی بکنی ؛(

آرامش به معنای نبودن لحظات سخت نیست؛ بلکه به معنای پذیرش لحظات سخت است🍂

مگه من به خاطر حرف مادرش با پسرش وارد رابطه شدم که به خاطر اون بهم بزنم

عزیز دلم منم 8 سال پیش همین حال تورو داشتم پا فشاری کردم پسرشم پشتم بود اتیشش که خوابید بعد 5 سال سال با بچه 8 ماهه طلاق گرفتم رفت پیش مامان جونش

ببین مادرشپهرای ما با پای خودشون اومدن خاستگاری و التماس میکردن ک دختر بدین پسرم .این شد وضع زندگیمون .هر روز یه دعوا و ناراحتی درست میکنن 

شما ک از اول مخالفه قیدشو بزن .زندگی یه روز دو روز نیس ک بخای تحمل کنی ..یه روز ب خودت میای میبینی ن عشقی بین خودت و همسرته .ن جایگاهی تو خانوادش داری .خودت میمونی و خودت 

اینا رو ب اساس تجربه گفتم ..هیییییشکه عاشق تر از منو شوهرم نبود ولی الان خبری از عشق روز اول نیس

ببین حالا که از اول نشون داده مخالفه بنظرم پافشاری نکن ؛> درسته سخته اما اگه با این وضعیت ازدواج ...

۱٫۵ سال از عمرم تو این رابطه رفت ، مگه احساس الکی به وجود میاد ؟ 

به خدا دارم ذره ذره آب میشم 

مامان اون زندگی خودشو داره ، ککش هم نمیگزه 

فقط منو پسرشو داره قربانی می‌کنه 

سرانجام رابطه ای که پسرو دختر میبرن و میدوزن اینه منم مامانم مخالفه با قضیه داداشم چون دختره دختر بی ...

تو رو خدا مخالفت نکنید 

داداشت حتما عقلش میرسه که وارد رابطه شده 

آه اون دختر زندگی داداشتو خراب میکنه ، بزرگی کنید پشیمون نمیشید

تو رو خدا مخالفت نکنید داداشت حتما عقلش میرسه که وارد رابطه شده آه اون دختر زندگی داداشتو خراب میکنه ...

هر دختری نمیشه بشه وصله خانوادتون هر بی لیاقت و بی صفت و بی بندوباری

۱٫۵ سال از عمرم تو این رابطه رفت ، مگه احساس الکی به وجود میاد ؟ به خدا دارم ذره ذره آب میشم مامان ا ...

انشالله که حالت خوب بشه و آرزوهات رو قدم بزنی🫂 خدا هر چی که خیره رو برا بنده‌ش میخواد ^^ 

آرامش به معنای نبودن لحظات سخت نیست؛ بلکه به معنای پذیرش لحظات سخت است🍂