2777
2789

با مخالفت بی دلیلش ، ما رو نابود کرد 

چند ماهه کار من گریه و غصه خوردنه 

به خدا نمی‌دونم چه کار کنم 😭 به کی متوسل بشم 

مگه من دختر بدی ام ؟ 

ای کاش عاشق پسرش نبودم 

با وجود اینکه از هم دوریم ، سختی زیاد کشیدیم تا این رابطه رو نگه داشتیم ، الان که موقع معرفی خانواده ها رسیده 

مادر پارتنرم بی دلیل ، بدون اینکه منو ببینه یا حاضر بشه راجع بهش صحبت کنه مخالفه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آیت به تو ربطی نداره پسره خودش باید راضیش کنه اصلا چرا به تو گفته مامانش ناراضی به ... که ناراضیه

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

حتما دختر برادرش زیر نظر دارع

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

مادرش مختلفه پس کل زندگیتو جهنم می‌کنه 

کنسلش کن.فوقش دو روز گریه می‌کنی اما تصمیم درست میگیری 

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم