2777
2789

بزارین توضیح بدم اول

ما چندشب پیشا عروسی داشتیم و خب جلوی در تالار یه سری فامیلامونو دیدیم که خب شاید سالی دوبار ببینیمشون فقط،

من به مردای فامیل فقط دست میدم 

ولی یکی از پسرای فامیل که حتی صمیمیم نیستیم اومد جلو سلام داد بعد بغلم کرد  منم خب نتونستم چیزی بگم دیگه بغلش کردم و حتی داداشش رو، بعدشم که رفتیم مامان بابام چیزی نگفتن اصلا

من حس بدی نگرفتم ولی حس میکنم ممکنه یه وقت حرف دربیارن بقیه،اینم بگم فاصله سنی نزدیکی نداریم بزرگترن ازم

نمی‌دونم اخه من دستمو بردم جلو اونا دست دادن بعد بغلم کردن خب دیگه منم چیزی نگفتم

بد شد یعنی؟ چیکار‌میکردم خب

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فامیل در هر صورت حرف در میارن 

اهمیت نده 

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

امکانش هست کنه در حد یک  لبخند باهاشون حرف میزنم بعدا میگم نکنه حرف دربیارن یا سوءتفاهم بشه براشون

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

ایشون منظوری نداشتن از روی صمیمیت بود

من با پسر فامیلامون دست نمیدم

جز دوتا از پسرخاله هام که ۳۶ ۳۹سالشه

و اون دیگرم همسن خودمه دست میدم بهش ۱۸سالشه

داداشش ۱۶دست داد

درصورتی که به بقیه که همسن خودم یا ۲ ۳سال بزرگترن سلام بزور میکنم😂