2777
2789

من همیشه میگم قصد قربه صورتالفاتحه بهشت بحر فلانی یه حمد دوتا توحید درسته؟

به حمد و ۳تا توحید .میگی برای شادی روح فلانی فاتحه می‌فرستم 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

کد پستی باید داشته باشی 

خب فاتحه میخونی به نیت اون ادم دیگه خدا خودش میدونه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کد پستی باید داشته باشی خب فاتحه میخونی به نیت اون ادم دیگه خدا خودش میدونه

😄🤦🏻‍♀️

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

ممنونم فداتشم

عززیزمی 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

کد پستی باید داشته باشی خب فاتحه میخونی به نیت اون ادم دیگه خدا خودش میدونه

آدرس نمیخواد؟😅

آدم امنی باشید!برای عشق،برای رفاقت،برای زندگی آدما،به آدما احساس امنیت بدین؛مراقب تصوری که ازتون دارن باشید؛ مراقب اعتبارتون تو قلب و ذهن آدما باشید.بذر بدبینی رو تو دل آدما نکارید، خوب باشید؛ خوب موندن و خوب بودن سخته.قلب آدما مهم ترین داراییه که دارن پس مراقب قلب آدما باشید.کاری نکنید که آرامش روح کسی تو این دنیا توسط شما سلب بشه.شما میون این همه تاریکی نور زندگی آدما باشید....🌱✨️🌻
آدرس نمیخواد؟😅

نه پیشرفته اس اونجا با کد پستی ارسال میشه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀