2777
2789
عنوان

یه دقیقه میاین لطفا

67 بازدید | 15 پست

من امسال دبیر ورزش شدم...نمی‌دونم چرا نمیتونم بچه ها رو مدیریت کنم با متوسطه اول مشکلی ندارم ولی متوسطه دوم دانش آموزان باهام همکاری نمیکنن....اصلن دوست ندارن بیان حیاط ترجیح میدن تو کلاس زیر باد کولر باشند ولی گرما رو حیاط نباشن....موندم چیکار کنم خدایی حق دارن گرمه ولی خب منم نمیتونم بی خیال بشم...به غلط کزوردن افتادم که اومدم سمت ورزش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر نمره بهشون فشار بیار ، بگو هرکی نیاد مستمرشو صفر میدم

ورزش مستمر ندارن....از بس همیشه ورزش بیست بردن اصلن براشون مهم نیست...بزرگ هم هستن بعضیاشون از من خانم تر میزنن...خلاصه موندم حسابی

یعنی چی میخوان زیر کولر باشن جذبه از خودت نشون بده بلند دلد بزن برین تو حیاط کسی نرف مدیرو بیار رو سرش

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

یعنی چی میخوان زیر کولر باشن جذبه از خودت نشون بده بلند دلد بزن برین تو حیاط کسی نرف مدیرو بیار رو س ...

باور کن حاضرم چهل و پنج دقیقه بازی کنن بقیشو درس بخونن ولی همینم قبول ندارن

متوسطه دوم رشته های نظری....ورزش مهارتی ندارم دیگه آزادن تو ورزش ولی باز تنبلن

مدرسه ما دوجور مارو مجبور میکنه

۱.اگه نیایم دی و خردادمونو تک میده (واقعا اینکارو با یکی کرد تابستون اومد امتحان ورزش داد🫥) 

۲.اگه چپ به معلم نگاه کنیم کادر دفتر حسابی از خجالتمون در میان... 

از ۳۰ تا دانش اموز ۱۰_۱۵ تا تونستن ۲۰ بگیرن بقیه ۱۷،۱۸،۱۹

باور کن حاضرم چهل و پنج دقیقه بازی کنن بقیشو درس بخونن ولی همینم قبول ندارن

چه پرو برو به مدیر یا ناظم یا هرکی بیشتز ازش حساب میکنن بگو وقتی نمیان بیرون بیاد رو سرشون میانترم نمره همه رو پایین دادی تا پایانی ادب میشن از ترس افت معدل و نمره هم میان منم خودم کادر مدرسم واقعا سر و کله زدن با این قشر سخته سختتت

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

چه پرو برو به مدیر یا ناظم یا هرکی بیشتز ازش حساب میکنن بگو وقتی نمیان بیرون بیاد رو سرشون میانترم ن ...

اعصاب برا آدم نمی‌ذارن...من از کادر اومدم بیرون شدم ورزش که سر و کله ی راحتی داشته باشم ولی بازم نفهمن فک میکردم عاشق ورزش و بازین ولی زهی خیال باطل

گاهی میگم کاش برم ابتدایی....اونجا بچه ها قدرشناس ترن

اینا پروان اونا شلوغ کلا کار تو مدرسه سخته واقعا اعصاب برا آدم نمیمونه از اول سال جذبه داشته باش و خودتو بداخلاق بکیر کم گم ازت حساب بردن نرم شو