2777
2789

نمیدونم مشکل از منه یا بقیه 

درست قضاوت کنین بچه ها و اینو بدونین هیچی از قلم ننداختم 

من خاهرم ازدواج کرده تاپیک قبلیم گفتم شوهرش چجوریه 

اینم بگم خونواده شوهرم برخلاف خانواده خودم مذهبی ان یعنی بابام منو بدون شال و اینا بیرون ببینه هیچی نمیگه ولی شوهرم خط قرمزشه و همیشه واسه قد لباسام بحث داریم ک من فردا میخام برم دو س تا شومیز مانتو بلند پارچه بدم خیاط 

خوب این از حجاب 

و من یکم افسردگی دارم متاسفانه شخصیت خیلی شادابی ندارم تو مهمونیا زیاد بگو بخند کنم اصلا بیشتر سکوت میکنم 

مشکلم تو روابطم با بقیه شوهراشونه 

زود میگم

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر خواهرمو ک تایپک قبلی توضیح دادم خودشو زیاد ب من نزدیک میکنه زل میزنه تو چشمام شب عروسی خاهرم خیلی خودشو ب من نزدیک میکرد دیشبم مهمونی رو اعصابم بود 

و بردارشوهر اولیم ک نزدیک پنجاه سالشه تو بعضی از مهمونیا خونوادگی متوجه ششدم داره ازم فیلم میگیره

این موضوع بشدت رو اعصابمه 

نمیدونم یعنی الان مشکل ازمنه 

و اینکه متاسفانه برادرشوتر دومیم هم مجردی بینمون حسی بود ک من ازدواج کردم با شوهرم حتی نگاهش هم نمیکنم 

ولی این رفتارا تو مهمونیا داره خیلی اذیتم میکنه

یه واقعیتی هست که وقتی همسرت روی پوشتت حساسه یعنی تو براش با ارزشی 

اگر احساس افسردگی داری بیشتر باخدا حرف بزن 

صبحا شاداب باش یه روز خوب از صبح قشنگش شروع میشه آهنگ شاد بزار برقص واسه خودت 

برو خرید کن یه کادو کوچولو هم واسه خودت بخر

سرگرم کن خودتو باشگاه کلاس آموزش کیک پزی هر چیزی که دوست داری 

یه واقعیتی هست که وقتی همسرت روی پوشتت حساسه یعنی تو براش با ارزشی اگر احساس افسردگی داری بیشتر باخد ...

من الان کاری ب پوشش ندارم میگم پوشم درسته ولی رفتار بقیه یجوریه با من و من اصلا دوست ندارم

چه گرفتاری شدیا، به شوهرت بگو حالش رو بگیره،سر زندگی ت با کسی مماشات نکن

ب هیچ عنوان ب شوعرم هیچی نمیتونم بگم خیلی رو این چیزا حساسه 

من الان کاری ب پوشش ندارم میگم پوشم درسته ولی رفتار بقیه یجوریه با من و من اصلا دوست ندارم

وقتی میان کنارت ازشون فاصله بگیر نگاهشون نکن 

موقعی که سعی میکنن بیان کنارت بلند شو جاتو عوض کن 

ترجمع بیشتر کنار همسرت باش