2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین تاپیکی که الان زدم 

امیدوار ...

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

هرآنکس که دندان دهد نان دهد.

داغ دل اونایی که بخاطر هزینه های زیاد دندون پزشکی نرفتن رو دیگه تازه نکن😂

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست

دیروز و امروز خوب نبود

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

اگه الان سلامتی و حالت خوبه خوشحال باش

چون من حالم خوب نیست

به جمله نیس،واقعیت چیز دیگسمکانیسم ماشه فعال میشه ازفردا،و ممکنه جنگ بشه باز،چه حرف امیدوارکننده ای، ...

بله به حمله نیست اما الان چیکار کنیم 

تو افسردگی غرق بشیم 

بزنین تو سرمون 

آیا چیزی درست میشه 

باید روحیه مون حفظ کنیم تا فکرمون به کار بیفته