2777
2789
عنوان

بعضی از مردا موقع رانندگی ترسناک میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 22 پست
چندسالته

۲۲

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خب از پشت زدم بهش مقصر بودم. ولی اونم مقصر بود چراغ نداشت کلا ندیدمش شب بود

بعد اون قضیه تونستی بعدش دوباره رانندگی کنی؟

من یکم ترسو شدم و احتیاط بیشتر شده یکم

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

بعد اون قضیه تونستی بعدش دوباره رانندگی کنی؟من یکم ترسو شدم و احتیاط بیشتر شده یکم

اره بابا همون لحظه ترسیدم بعدش کلی خندیدیم با خواهرم. نه اگر بخاطر ترست سوار نشی دیگه نمیتونی سوار شی. اصلا اهمیت نده از جاهای خلوت رانندگی کن کم کم یادت میره. یسری یه ماشین با سرعت هر چه تمام از پشت سرم زد بهم. صندوق ماشین صاف شد . بعد ازون همیشه صدای ترمز از پشت سرم میشنوم میترسم

دنیا برای من میچرخه
اره بابا همون لحظه ترسیدم بعدش کلی خندیدیم با خواهرم. نه اگر بخاطر ترست سوار نشی دیگه نمیتونی سوار ش ...

ای وای چه وحشتناک

خدا فقط حفظمون کنه

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

واقعا خطرناکه در کل ولی از ترست قوی تر باش بهش فکر نکن که خیلی عقب میمونی

درست میگی عزیزم

من 3تا بچه کوچیک دارم فقط خودمونو می‌سپارم به خدا موقع رانندگی...با بسم الله شروع میکنم همیشه...خدا خیلی هوامو داشته....