2777
2789
عنوان

کاش میشد افکار دیگران را دید❗

69 بازدید | 10 پست

کاش میشد افکار دیگران را دید. 

شاید دیگران به اندازه ای که من نگران و ناراحت وضعیتشان هستم، نگران و ناراحت نباشند. 

شاید هم تظاهر میکنند!! 

#نصف_شب‌‍ 

از ترس‌ هایتان نترسید! 

دقیقا 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی خیلی وحشتناک میشد

آره خیلی.. 

ولی اینجوریم که بیشتر از خودم جوش بقیه رو میزنم. دلم میخواد برم تو فکرشون؛ شاید اونقدرها هم خودشون براشون مهم نباشه. یا شاید اصلا اون مسئله جور دیگه ای توی ذهنشون باشه! یعنی جور دیگه ای فکر و نگاه میکنن. خسته شدم.. 

همش میخوام یه چیزیو حل کنم. و انقدر به احتمالاتش فکر میکنم و تو ذهنم زندگی میکنم و یه سناریو رو 10هزار بار تو ذهنم زندگی میکنم که دیگه خودم هم خسته شدم. 

از ترس‌ هایتان نترسید! 

آره خیلی.. ولی اینجوریم که بیشتر از خودم جوش بقیه رو میزنم. دلم میخواد برم تو فکرشون؛ شاید اونقدرها ...

باید خودتو رها کنی همین 

‏من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی

خودم رو مه خیلی وقته رها کردم. اول باید دیگران رو توی ذهنم رها کنم تا خودم رو بتونم پیدا کنم

دقیقا افرین👌

ذهنتو ازاد کن

دقیقا افرین👌ذهنتو ازاد کن

این قضیه تموم یا حل بشه، همه رو رها میکنم. دیگه کار به کار کسی ندارم. دخالت نمیکنم. نمیپرسم. البته هر بار همینو میگم! 

از ترس‌ هایتان نترسید! 

این قضیه تموم یا حل بشه، همه رو رها میکنم. دیگه کار به کار کسی ندارم. دخالت نمیکنم. نمیپرسم. البته ه ...

این دفه مصمم باش💪