2777
2789
عنوان

الان برای سویشرت پوشیده زوده

85 بازدید | 12 پست

من کلا خیلی سرماییم خیلی وسط تیر کولر روشن باشه سردم میشه جزو کادر مدرسم به نظرتون فردا یه سویشرت نازک بپوشم طرف صبح یا زوده مسخره نشم یه وقت

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

نه بپوش

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی سردته بپوش چرا مسخره شی پاییزه دیگه هوا دزده یه بار سرده یه بار گرم

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

الان داشتم یخ میزدم پتو آوردم منم کلا پاهام یخ میشه میلرزم.صبا و شبا خ سرده

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

خخخ عجب امضایی گزاشتی

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
دیشب یکیو دیدم کاپشن کلفت پوشیده بود

ایده خوبیه حتما عملی میکنم😁🤣

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

احه نمیدونی اینا چقد بچه پروعن🤕🤦‍♀️فقط دنبال سوژن

وقتی سرما میخوری چرا باید برات مهم باشه بپوش و با لبخند بگو سرمایی ام اگه پرسیدن. تامام

اره‌ همبن کارو میکنم‌ممنونم از نظرت

الان داشتم یخ میزدم پتو آوردم منم کلا پاهام یخ میشه میلرزم.صبا و شبا خ سرده

وای منم مخصوصا پا ها و دستام