2777
2789

هر وقت میرم داخل یه جمع دوستانه همسن و سالام چه تو مدرسه چه تو بیرون تا دوست پیدا کنم ..نمیتونم

چون وقتی میشنم تو جمعشون فقط و فقط حرفشون شده  دوست پسر ، رل ، پارنتر ، رابطه جنسی  اکس نکس مکس واقعا خسته شدم از این همه گفتگو های چرت و پرت.. از یه طرفم دبیرام میان بهم میگن چرا تنهایی همیشه.

بعد جالبه وقتی باهاشون همکاری نمیکنم  و دوست پسر تاحالا نداشتم چه برسه به اکس ، تو روم بهم میگن عقب مونده ازم دور میشن°°

واقعا بعضیا چشون شده که نمیتونن یه مکالمه به غیر از این حرفای مزخرف داشته باشن ، حالم دیگه بهم میخوره 

خسته شدم والا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم توی رابطه بودم یازدهم دوازدهم 

ولی هیچ علاقه به صحبت درموردش با دوستام نداشتم

ولشون کن بابا تنها بگرد

واقعا اینجور آدمایی که کل محتواشون اینجور چیزاست چندشن

یه اکیپ‌بزن مثل خودت شب شعر....رمان خونی وداستان نویسی.....یا هر علایقی که دارید بشه محور حرفاتون ...کم کم که صمیمی بشید حرف زیاد میشه واسه گفتن

درخت از ریشه آب میخوره آدم از ذاتش
میشه رفیق تو با من تقسیم کنی😂🛐

عزیزمم🤣

بیا ببرش 🤣🤣

وای اون روز بحثمون شده بود که دیدگاه صادق هدایت بهتره یا البرکامو 

بعضی اوقات حس میکنم پیرپاتالیم باید بریم پارک شطرنج بازی کنیم

Lose? I don't lose I win that's my job that's what I do