2777
2789
عنوان

چرا دخترای این دوره زمونه اینطوری شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 35 پست
قربون شما ... اما خب آدمو خیلی ناراحت میکنن ، یه عالمه پشت سرم حرف زدن ، نمیدونم مشکل از اوناست یا م ...

حرف اونا مهم نیست همون جاش پشت سرتون هست پیش روتون یه آینده سالمی هست و روشن ان شاالله 

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
قربون شما ... اما خب آدمو خیلی ناراحت میکنن ، یه عالمه پشت سرم حرف زدن ، نمیدونم مشکل از اوناست یا م ...

بزارانقدحرف بزنن تاجونشون دربیادشماکاری ک درسته راانجام بده عزیزم....ازاین ک انقدفهمیده وعاقلی خیلی خوشم اومد انشاءالله عاقبت ب خیربشی گلم....دوست وهم نشین بدروآدم اثرمیزاره تامیتونی دوری کن ازشون 

🥰زگهواره تاگورآدم بمون دانش هم نجوییدی فدای سرت عزیزم😜😜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همیشه یه استثناهایی هم وجودداره...قشنگم تودبیرستانی هستی؟ببین ازمن ک تقريبا ی چن سالی ازت بزرگ ...

نه من دانشگاه میخام برم.. آره دقیقا هم هدفم همینه ، ساختن آینده درست.. و درستشم همینه ، فقط تعجب میکنم از این همه حرکات و صحبت های بی معنی هم نسلام

خوب اصلا در مورد خودت حرف نمیزدی که دوست پسر نداری بحث رو عوض میکردی یا اصلا هیچی نمیگفتی در مورد چیزای دیگه حرف میزدی ازبس تاکید کردی که ندارم ندارم اینجوری میکنن وگرنه بهت همچین حرفی نمیزدند ولی خوبه افرین هیچ وقت گولشون رو نخور همینجوری ادامه بده 👍👌💀💪

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

بزارانقدحرف بزنن تاجونشون دربیادشماکاری ک درسته راانجام بده عزیزم....ازاین ک انقدفهمیده وعاقلی خیلی ...

فداتشم.. مرسی همچنین شما هم ~ نه اصلا نزدیکشون نمیرم خیلی وقته ازشون فاصله گرفتم اما اینقدر پر هست که از این دخترا..... خدا فقط صبر بده همین 

خوب اصلا در مورد خودت حرف نمیزدی که دوست پسر نداری بحث رو عوض میکردی یا اصلا هیچی نمیگفتی در مورد چی ...

نه من اصلا تاکیدی رو این مورد نداشتم اصلااا... درمورد دوست پسر ، فقط از من پرسیدن که داری یا نه منم گفتم نه از همون روز شروع میکردن یه لقب های مسخره دادن به من ، نمیدونستم اونا اینقدر متعصبن رو همچین چیزای مسخره و بی معنی