2777
2789
عنوان

کاش انقدر جوگیر نمیشدم ک کراشمو انفالو کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 36 پست
ن مطمئنم نمیادآخه چرا باید بیاد الان چند روز گذشته خبری نیست

مرد اگه بخادت برات تلاش میکنه.....ذهنش مشغولت باشه....بی خبر نمیمونی‌....یه جوری بهت میرسونه

درخت از ریشه آب میخوره آدم از ذاتش
چیکار کرد رفتی حتما دلیلت محکم بود

قبلن با هم حرف میزدیم گفت با خیلی از دخترای محل رابطه جنسی داشته همین باعث شد ازش سرد شم

بعدش صدبار گفت پشیمونم الان چند سال این کارو نمیکنم 

حتی فهمید سرد شدم گف فک کن دروغ گفتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدرد نمیخوره حتما مریضیم داره کار درستی کردی پشیمون نشو

نمیدونم حس میکنم اون حرفاش دروغ بود آخه اصلا بهش نمیاد همچنین آدمی باشه

چون حرف افتاد ک دوس دختر ندارم و فلان

یهو اینو گف حس کردم میخواست بگه من خیلی شاخم وخواهان  طرفدار زیاد دارم وگرنه اگه آدم واقعا این کاره باشه ک نمیاد اعتراف کنه

نمیدونم حس میکنم اون حرفاش دروغ بود آخه اصلا بهش نمیاد همچنین آدمی باشهچون حرف افتاد ک دوس دختر ندار ...

ربطی ب ظاهر نداره دوس پسر منم عینکی تا یقه بسته بود خیلی حرفه ای بود مشخص بود با هزار نفر بوده

بعدم اگ بخاد دوباره پیداش میشه ارزش ناراحتی نداره

قبلن با هم حرف میزدیم گفت با خیلی از دخترای محل رابطه جنسی داشته همین باعث شد ازش سرد شمبعدش صدبار گ ...

رابطه جن سی رو بولد میکنن الکی اکثرا کافیه به یه آقا سلام بدی توهم میزنه عاشقش شدی ...این رابطه با همه هم همینه اکثرا.....ولی اگه منم جات بودم همین رفتار رو داشتم تا درس بشه براش...لیاقتت رو نداره‌...کارت درست بود

ربطی ب ظاهر نداره دوس پسر منم عینکی تا یقه بسته بود خیلی حرفه ای بود مشخص بود با هزار نفر بودهبعدم ا ...

ن این چهره ش خیلی قشنگه واقعا

اما چرا باید بیاد. 

بخدا تلاش زیاد کرد اما دیگه خودشم فهمیده بود بعد اون حرفش ازش سرد شدم

احتمالش زیاده.....اینکاره نیستند ولی اینجوری میگن شاخ محسوب بشن

همون دیگه کاش خودشو اینطوری نشون نمیداد حداقل ی جور دیگه تعریف می‌کرد

بدبخت بعدا گفت ببخشید دروغ گفتم اما من شمر مگه کوتاه میام

خوشگل دیگه.نبابا چرا بیاد منم بودم نمیرفتم بخدا مث شمر و یزید باهاش رفتار کردم

کار خوبی کردی .......اگه آدم‌درست و سر سفره پدرو مادر بزرگ‌شده باشه تازه با این حرکت بیشتر ازت خوشش میاد.....آدم هرزه رو هیچکس نمیپسنده مگه مثل خودش....