2777
2789
عنوان

برای سرفه هام چیکار کنم 🥲

96 بازدید | 18 پست

یک ماه پیش سرما خوردم بعد که خوب شدم سرفه هام مونده 

سرفه خشک و شدید دارم 

انواع دمنوش ها و شربتام خوردم دیگه خسته شدم بخداااا محتویات معدم داره کنده میشه

برم هگزین  البته دکتر تجویز کنه 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پودرسرفه از عطاری بگیر سه روز بخوری خوب خوب میشی. منم حساسیت فصلی دارم همیشه سرفه هام میمونه باهمین پودر خوب میشم

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

۴تخمه ۳پستان دم کن پونه اسفرزه اسطوخودوس میکس دم کرده اکسپککتورانت دیفن هیدرامین ایمکس آب‌نمک غرغره کن آبلیمو عسل

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

من زادیتن خارجی از داروخونه گرفتم خوردم خوب شدم ، ببین گیرت میاد

قبل از اون یه تکه نبات میذاشتم دهنم و میمکیدم ، شکر تیغال از عطاری هم بگیری بد نیست ، یه ذره عسل هم بذاری دهنت که با آب دهنت از گلوت اروم اروم بره پایین خوبه ،  اینا تسکین میداد در لحظه ، ولی زادیتن که خوردم دیگه خوب شدم

پودرسرفه از عطاری بگیر سه روز بخوری خوب خوب میشی. منم حساسیت فصلی دارم همیشه سرفه هام میمونه باهمین ...

روتارین منظورته؟؟؟ببین اگه حساسیت داری تل فست ۱۲۰ بخر بخور ...جدی من دکترم بهم داد خوب شدم بعد اونم به همه تجویز کردم خوب شدن 😅