2777
2789

متنفرم از هرچی مادر متوقع هست

بچه شما اصلااا برای من عزیز نیست و صرفا به خاطر اینکه بچه است باعث نمیشه دایه عزیز تر و مادر شم

اگر نمیتونی نیازشو برطرف کنی حق نداری از بقیه انتظار لطف و محبت داشته باشی!!

دورم پر شده از این بچه های نچسب و مادرای زبون نفهمشون

هرچی ام که میگی میگن اون فقط یه بچه است

خب به درررک که بچه است مگه من زاییدمش که من جورشو بکشم؟؟

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مثال بزن کامل متوجه بشم قضیه چیه

مثلا اینکه میگن بچه است وسایلتو بده بهش

بچه است جاتو باهاش عوض کن بزار جای تو بشینه

بچه است غذا و خوراکیتو بده بهش

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

مثلا اینکه میگن بچه است وسایلتو بده بهشبچه است جاتو باهاش عوض کن بزار جای تو بشینهبچه است غذا و خورا ...

وا چطوری روشون میشه نسبتشون باهات چیه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

مثلا اینکه میگن بچه است وسایلتو بده بهشبچه است جاتو باهاش عوض کن بزار جای تو بشینهبچه است غذا و خورا ...

خواهر منم همیشه این کار رو با من میکرد با اینکه من خودم کلاس سوم بودم فقط و خودمم بچه بودم...جرمم این بود تو بچگی خاله شده بودم.الان من از خواهر زاده هام خوشم نمیاد به خاطر کارهای خواهرم 

وا چطوری روشون میشه نسبتشون باهات چیه

فامیل

و گاهی غریبه

خیلی بده یه غریبه تو یه مراسم بیاد ادمو از جاش بلند کنه که مثلا بچه اش اونجا بشینه خیلیی رو میخواد اصلا عصبانیم

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

خواهر منم همیشه این کار رو با من میکرد با اینکه من خودم کلاس سوم بودم فقط و خودمم بچه بودم...جرمم ای ...

منم وقتی بچه بودم این رفتار باهام میشد خیلی ترومای بدی برام ایجاد شد

کاش بس کنن این موضوع رو همه حق دارن قرار نیست همه چیز برای کوجیکترا باشه

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇