2777
2789

روبان لباس زیرم از لای زیپ شلوارم زده بود بیرون مانتومم جلوباز بود   

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
روبان لباس زیرم از لای زیپ شلوارم زده بود بیرون مانتومم جلوباز بود    

ازین پاپیونا😉😂😂🙈

خدایا.. رگ گردنو بیخیال..بغلم کن دارم میفتم :)😔ببین ازونی که فکر میکنی خیلی تنها ترم خیلی...🙇خدایا دوستت دارم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی ببخشید گاهی گله میکنم 🌹اینجارو‌دوست دارم چون..کلی خواهر دارم که به حرفا و‌درد دلام‌گوش میدن..دوستون دارم🌷❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیییییی سوتی دادم

اخریو بگم قطع دسترسی میشم😩😩😩

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
لینک جدید اخبار دانشجویی

هن؟😮

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  

رفتم مغازه گفتم دامن زنانه دارین😅

فروشنده گفت خانوم همه دامنا زنانه است مردانه نداریم😕

اصلا نمیدونم چی شد اینو گفتم🙈

سلام حضرت باران💗سلاام قرص قمر💗زمین که لطفی ندارد! از آسمان چه خبر؟ اللهم عجل لولیک فرج 
رفتم مغازه گفتم دامن زنانه دارین😅 فروشنده گفت خانوم همه دامنا زنانه است مردانه نداریم😕 اصلا نمید ...

واااااییی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

رفتم مغازه گفتم دامن زنانه دارین😅 فروشنده گفت خانوم همه دامنا زنانه است مردانه نداریم😕 اصلا نمید ...

😂😂😂

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 

😂😂😂😂😂😂😂😂میگفتی دامن ختنه میخام ضایع شه😂😂😂😂😂😂😂

هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن...  

رفتم بانک نوبتم که شد کارم را گفتم . تلفن جلوی آقاهه زنگ خورد همینطور که گوشی را برداشت گفت نام گفتم فلان ... گفت نام خانوادگی ؟.جواب دادم ..آدرس؟ بازم گفتم ..یک دفعه گوشی را نگه داشت چپ چپ نگام کرد .تازه فهمیدم با کسی تو تلفن صحبت میکرده .. آب شدم رفتم دیگه