2777
2789

دقیقا ۳۷روز از اخرین پریودم میگذشت ولی منفی شد امروز ۴۰روز پریود نشدم بنظرتون دلیلش چیه؟؟ امکان داره باردار باشم ولی بتا پایین بوده باشه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بتا دقیق دیگه 

اورژانسی نخوردی 

ممکنه استرس و کیست و اینا باشع 

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

سابقه نداشتم نه. بله رابطه محافظ نشده داشتم ولی یک روز بعدش قرص اوژانسی خوردم

قرص اورژانسی خیلی قویه تا ۷۲ ساعت بعد نزدیکی بخوری اثر می‌کنه 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بنظرت چرا پریود نمیشم معمولا قرص اوژانسی خوردنی زودتر از موعد پریود میشدم نه این که این همه وقتم بگذ ...

من چندباری که خورده‌ بودم 

پریودم عقب جلو شده بود 

یک هفته صبر کن باز آزمایش بده منفی شد برو دکتر زنان برات آمپول می‌نویسه پریود میشی

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
منفی بود همش ولی بعد از چند ساعت بشدت کمرنگ دیده میشد

نه اگه باشی زود دوتا خط میفته