2777
2789

بنظرتون خدا شفایی میده؟

علم درمانی براش نداره

ممکنه خدا کاری کنه درمانش پیدا بشه

بعضی وقتا میگم شاید زندگی قبلی باشه و من توی اون زندگی بدترین ادم بودم😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درمان میشه منتها زمان میبره خصوصا بخواد جانزنه پروسه کامل بشه 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

ارتباطت با خدا قوی کن حتما درست میشه بیشتر این اختلالات روانی منبعش از درون ماست که اینشکلی خودش نشون داده باید سعی کنی با خودت کنار بیای و اروم باشی

گهی گریان ، گهی خندان ، گهی چون ابر سرگردان ...

درمانی نداره فقط کنترل میشه کمی

من آدم دوقطبی دیدم قلباخیلی شرایطش بد بود الان تحت درمان خیلی بهتر شده خیلی سختی کشیده بود بنده خدا

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘

من دوقطبی دارم، دوقطبی نوع ۲

باید بهت بگم حتما دارو درمانی کن، دوقطبی گرچه درمان نداره اما کنترل میشه، تااخر عمرت دارو باید بخوری و اگه پول داری برو تراپی، یه جدول از حالات روحیت درست کن

هرروز چک کن ببین چی تحریکت کرده کجا افسرده شدی کجا هیپومنیک شدی، حتما منیزیم و امگا۳ و B12 بخور. به هیچوجه خودتو درگیر نکن، عصبانیت و استرس برای دوقطبی سمه،خوابت باید منظم باشه، الکل و سیگار ممنوع، اینستاگرام ممنوع، هر هفته سه روزشو ۴۰ دقیقه پیاده روی کن، اگه تازه درمانتو شروع کردی باید بگم تا پنج سال باید اینکارا رو بکنی تا حالت بهتر شه، سعی کن وارد رابطه عاطفی نشی، ورزش سنگین نکنی، قند کم بخور، دوپامینت باید کنترل شه. حواستو به حساب کتاب مالی‌ت جمع کن، همه‌ی حرکات غیرعادی‌تو یادداشت کن، درمورد بیماریت چه فارسی چه انگیسی تحقیق کن.