2777
2789

واقعا چرا بعضیا فقط مشکلشون اینه پسره ولشون کرده

یا کراششون زن گرفته

کاش مشکلات منم به این چیزا محدود می‌شد💔

کسی هست از زندگیش خیلی راضی باشه؟

حاضرم مشکلاتمو باهاشون تعویض کنم😂

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرف فقط این بخش مشکلشو میگه تنها مشکلش نیس

منم الان ممکنه درباره این تاپیک بزنم ولی هیچکس نمیدونه چ مشکلات دیگه ای دارم

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
موافقم💔😂

والا همه راضی کی ناراضی😂

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

طرف فقط این بخش مشکلشو میگه تنها مشکلش نیسمنم الان ممکنه درباره این تاپیک بزنم ولی هیچکس نمیدونه چ م ...

این درسته من تاپیک نمیگم داخل زندگی واقعی هم می بینم 

واقعا مشکلات یه سری افراد خیلی وحشتناک هستن

ولی بعضیا دغدغه‌ چیزای کوچیک رو دارن

بعنوان یه ایرانی میتونم بگم : دارم رد میدم، دارم خودمو از دست میدم

همچنین من

مشکلات خانوادگی،اقتصادی،تحصیلی...

همه باهم دست به دست هم دادن 

و تحمل این همه فشار خیلی سخته