2777
2789
عنوان

عمم قبله فوتش میگفت عزارئل

170 بازدید | 10 پست

رو میبینه

نمیدونم.واضح نگفت

مریض کلیه بود

چن روز قبله فوتش به مامانم میگفت یه کله مو فرفری میاد دنبالش که بیا بریم 

بعدم رفت.۵۵ سالش بود.

به نطرتون عزرائیل بوده

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
عزراعیل به مو فر شیطون هوله پس

چی شد؟

لعنت به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام این سایت یعنی فحش زشتِ زشتتت به من اگر دیگه بیام این سایت اگر منو دیدید ک نمی بینید دیگه فحش زشت بدیددد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزراعیل به مو فر شیطون هوله پس

شاید دنباله هر کی میره با یه تیپ میره

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
گفتم عزراعیل پس ازین پسرای مو فرفری لاشیه

آها😂

لعنت به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام این سایت یعنی فحش زشتِ زشتتت به من اگر دیگه بیام این سایت اگر منو دیدید ک نمی بینید دیگه فحش زشت بدیددد

نمیدونم سطح اکسیژن خونش چقدر بوده خواهر من سرطان داشت، میگن وقتی سطح اکسیژن بیاد پایین و یا دم فوتشون باشه، توهم میزنن و چیزهای عحیب عریب میبینن، حالا توهمه یا واقعیت نمیدونم ولی بیشتر توهمه و شاید برای خودمون هم پیش بیاد 

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

به نظرم کراش باشه اگه موهاش فره😂

نمیدونم سطح اکسیژن خونش چقدر بوده خواهر من سرطان داشت، میگن وقتی سطح اکسیژن بیاد پایین و یا دم فوتشو ...

ااینم یه احتماله 

انسان دم مرگ واقعیت ها رو میبینه ، مادر بزرگ من می‌گفت  جلوش یک باغ  بزرگ سبز و زیبا هست در صورتی که فقط دیوار بود و یک اتاق کوچک .

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)