2777
2789
عنوان

من به این نتیجه رسیدم آدم ها اکثر توان تحمل مشکلاتشون دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بخدا خیلی حقه من باردارشدم به شوهرم گغتم به کسی نکو اگه قلبش تشکیل نشد بی صدا سقط کنیم حوصله آخی ...

حق

تاپیک منم ببین

تامطمعن نشدیم ازسلامتیش به خیلیانگفتیم

وخدایی که بشددددت کافیست❣
فقط نگران بچه هاش هس وگرنه مرگ براش ترسی نداره این ۸ سال هم به عشق بچه هاش تحمل کرده ان شالله خدا کم ...

منم واسش حمد خوندم عزیزم انشالله شفا پیدا کنه و ریشه سرطان از روی زمین محو بشه

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

همش میگن باید احترام پدر و مادر رو نگه داری . وقتی چپ میرن و راست میرن به من فاز نا امیدی و طلاق میدن و بین من و همسرم دعوا میندازن دیگه چه احترامی نگه دارم . بخدا من تو زندگیم با شوهرم هیچ مشکلی ندارم . هفته پیش زندگیمو با دو تا بچه تا مرز نابودی بردن که دیگه قطع رابطه کردم

حقتاپیک منم ببینتامطمعن نشدیم ازسلامتیش به خیلیانگفتیم

اصن درستش همبنه خواهر منم مشکل کلیه داره من خودم از درون داغونم ناراحتم ولی بروش نمیاریم مادرمم حتی ازمن میپرسه دکترش بعش چی گفته

خداخفظش کنهگفتم اگه کوچیکه پیازریز یارنده کن بزارکف پاهاش بعدجوراب براش بپوشالانم انجام بده شایدجواب ...

باشه عزیزم ممنون

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

همش میگن باید احترام پدر و مادر رو نگه داری . وقتی چپ میرن و راست میرن به من فاز نا امیدی و طلاق مید ...

عجیبن

معمولاپدرومادرا میخوان زندگی بچه هاشون به هرقیمتی حفظ بشه

وخدایی که بشددددت کافیست❣