2777
2789

ولی این تحمل تا زمانی هست که بقیه دخالت نکنن

مثلا طرف بچه اش مریضه دیگه بعد یه مدت باهاش کنار اومده ولی خب رفتار و سوالای بقیه دراین زمینه روانش بهم میریزه 

ما ایرانی هام مخصوصاً خانواده های سنتی دیگه بدتر

هي تو کار هم به بهونه متلا دلسوزی میخوان دخالت کنن

به خدا آدم به حال خودش بزارید با مشکلش کنار میاد دیگه 

هي نپرسی حتی از عزیزترین کستون

اگه خواست خودش میاد براتون حرف میزنه شما خواهشا نپرسید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخ گفتی

یه زمان جوش چرکی داشتم بزرگ رو صورتم

هر کی میرسید میگفت:واییی چیشده قرص بخور فلان کن کرم بزن برو دکتر برو‌ فلان زهرمارو بخور

یجور حرف میزنن که انگار بلانسبت شما ما خل مغزیم و اینارو نمیدونیم!

الان که جوشام رفته دهنشونو بستن

یعنی خدا نکنه یکی مریض شه 

بقیه دهنشو صاف میکنن صاف

من اون روزا روحم منفجر شد

﴿🩵🐬﴾

من دوبار تو زندگیم چیزی رو که میخواستم جذب کردم..........عینه دوبارشم با هیچکس رفت و آمد نداشتم و انرژی منفیاشونو نگرفتم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

اخ گفتییه زمان جوش چرکی داشتم بزرگ رو صورتمهر کی میرسید میگفت:واییی چیشده قرص بخور فلان کن کرم بزن ب ...

آره هي میگن 

اصلا فک نمیکنن بابا طرف خودش میدونه

اگه کمک بخواد خودش زبون داره 

بعدم گارد دلسوزی میگیرن💔

واقعا درسته

با اجازه استارتر میشه ی صلوات واس پسرم بفرستین تبش بشکنه ممنون🙏🙏

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃