2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم

103 بازدید | 8 پست

همسایه کنارمون یه دختر داره تقریبا ۱۱ ساله بعد از وقتی که دختر ۵ سالم باهاش بازی گرد موهاش شپش زد به بالاخره یه کارهایی کردم که دیگه موهای دخترم خوب شد ولی دیگه نذاشتم باهم بازی کنن ولی پسرم که ۱۳ سالشه خیلی خودسره هرکاردم همش می رفت باهاش بازی می کرد تا موهای اینم شپش زد دیگه یک کم مطمئن شدم این شپشا از همین بچست دیگه نذاشتم هیچ کدوم باهاش بازی کنن ولی باز امشب یه جا باهم بودیم این بچه چسبید به دخترم من جداشون کردم اون بچه هم فک کنم فهمید ورفت حالا عذاب وجدان دارم گناه داشته

اینکه فهمیدی دختر همسایتون شپش داره

کمکش کن به مادرش بگو تا این شپش رو از بین ببره

قوی باش تا کسی شکستت نده….نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه…و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه….!🍃🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه بازم مطمئن نیستم ازاین باشه از طرفیم بچه هام دیگه باکسی رابطه ندارن از طرفیم این خودش که نمی فهمه مادرش هم از ایناست که خیلی کاری به بچه هاش نداره رومم نمی شه به مادرش بگم

اخه بازم مطمئن نیستم ازاین باشه از طرفیم بچه هام دیگه باکسی رابطه ندارن از طرفیم این خودش که نمی فهم ...

بچه همسایتون داره اذیت میشه و مادرش خبر نداره.

آروم با مادرش صحبت کن 

خودت که دیدی بچه هات وقتی شپش گرفتن چجور اذیت شدن خودت هم اذیت شدی تا شپش رو از بین بردی  بچه همسایتون هم همینطوره

قوی باش تا کسی شکستت نده….نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه…و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه….!🍃🌱

اره می رم به مادرش می گم امروز دلم برا بچه سوخت

کار خوبی میکنی:)

معلومه خیلی بچه هات رو دوست داره

چرا شما عذاب وجدان داشته باشین

شما مسائل بهداشتی راجع به فرزندانتون را رعایت 

کردین.واین خوبه که حسایین نسبت به بهداشت فرزندانتون عذاب وجدان را مادر اون بچه باید داشته باشه که فررندش را بدون درمان رها میکنه توی جامعه البته اون هم خیلی مقصر نیست

شپش موی سر چیزی بود که توریست ها ی همسایه با خودشون به ارمغان اوردند مطمئنا بعد درگیرشدن بچه های خانواده شپشها به بزرگترها منتقل میشن

بچه داداش من دوسال بعد بود که ازدواج کرده بود 

ساس ریخت به زندگیشون

کلی سم پاشی کردند تشک وپتو افتاب کردن

بچه یکساله شون کل بدنش تاول میزد

ساس هم قابل دیدن نیست فکر کنم البته مطمئن نیستم ولی میگفت یهو بچه با گریه از خواب بیدار میشه با کلی تاول از نیش این حشره

شاید کلی پول سم پاشی داد

بعدها میگفت این ساس ها با دعا اومده بودن توی خونه یه سیدی را دید یه سری دستورات بهش داده بود که خداراشکر میگه مفید فایده بود وریشه کن شدند