2777
2789

1 دخترا برام خیلی کادو میخره و سوپرایزم میکنه

2 همش به ازدواجمون تأکید میکنه و خیلی سعی داره سریع تر بهش اجازه بدم بیاد خواستگاری

3 شارژم تموم میشه یهویی بدون اینکه بم بگه برام میزنه

4 هر ماه 10 روز کلا پیشمه ولی اون 10 روز رو برام سنگ تموم میزاره هر شب میریم بیرون و رستورانای باکلاس خیلی بهم احترام میزاره خلاصه کلی هزینه میکنه

5 بم میگف تا 10 سال دیگه هیچ بچه ای نمیخوام دوس دارم با تو برم دنیارو بگردم بریم مسافرت بریم عشقو حال بریم دورهمی بعد از اینکه کلی خش گذروندیم به بچه فکر میکنیم اونم فقط یدونه دختر میخوام چون تو اذیت میشی

6 هیچ اجباری توی رابطه ما برای ارتباط ج ن سی وجود نداره و بهم گفته هر وقت خودت دوس داشتی میتونی راجب این موضوع تصمیم گیری کنی هیچ اجباری توش نیس تصمیم با خودته

7بهم میگه تو اولویت زندگی منی به خانوادمم گفتم به زن من از گل نازک تر نمیگید

8 من چون اشپزی بلد نیستم بم میگه مگه فقط زن باید تو خونه کار کنه؟ فدا سرت بلد نیستی خودم یادت میدم اصلا

9 بچه ها دستمو میبوسه همیشه کفشامو برام خودش میپوشه و در کل خیلی خیلی لوسم کرده😐

10وقتی دعوا میکنیم اصلا اجازه قهر کردن بم نمیده کلی زنگ پشت سر هم نازمو میکشه و اجازه نمیده من قهر کنم سریع میاد جلو راجبش باهام صحبت میکنه

11 وقتی پریود میشم برام نوتلا و کلی پاستیل میخره شکممو ماساژ میده

12 تو عصبانیت اصلا داد نمیزنه فقط میگه الان نمیتونم صحبت کنم خدافظ 

نظرتون راجبش چیه؟

22 سالمه مامایی دانشگاه تهران تحصیلات دارم. ارزوم دندون پزشکی تهرانه. به بچه های کنکوری کمک میکنم :) سوالی داشتید در خدمتم شهرمم نمیگم شرمنده😐😂خیلی هم خوشکلم😂دیگه منتظر چیی همه چیمو توضیح دادماااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب یه سوال اساسی اینه که چند وقت با هم بودید و همین رفتار خوب رو داشته ؟

ببین ایشون 6 ماه در تلاش بود دل منو به دست بیاره 2 ماهه تونسته به دستش بیاره

22 سالمه مامایی دانشگاه تهران تحصیلات دارم. ارزوم دندون پزشکی تهرانه. به بچه های کنکوری کمک میکنم :) سوالی داشتید در خدمتم شهرمم نمیگم شرمنده😐😂خیلی هم خوشکلم😂دیگه منتظر چیی همه چیمو توضیح دادماااا

کات کن این چیه شمارشو بده بهم خودم بهش اطلاع میدم نمیخایش 🦦

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

فقط حتما مطمینی باش قرص یا مواد مصرف نمیکنه

چرا مواد😂