2777
2789
عنوان

باردارم شکمم درد می‌کنه عادیه

198 بازدید | 20 پست

؟

امروز ۲۴هفتم تموم شده

درد پهلو ها و حس سنگینی شکم دارم ( با اینکه اصلا شکم ندارم هنوز خیلی خیلی کوچولو ) 

کمر درد هم که نگم اووف😑 چیکار کنم عادیه دیگه از این هفته به بعد اینجوری باشم یا نه ؟

بـه امـید رویـای بـوسیـدنـت...🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون حس سنگینی شکم رو منم از هفته 20 دارم اما کمردرد نه خداروشکر ندارم

الان 32 هفته ام خیلی سنگینم و نفسم سخت بالا میاد دراز میکشم پهلوهام درد میکنه میشینم کتفم درد میکنه اصن یه وضعیه که نگم برات🥲

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔
اون حس سنگینی شکم رو منم از هفته 20 دارم اما کمردرد نه خداروشکر ندارمالان 32 هفته ام خیلی سنگینم و ن ...

🥴🥴هوف 

میگم آزمایش گلوکز انجام دادی؟ من الان دیگه تایمش انجام بدم میگن خیلی سخته 

از ی طرفم آخرین بار مثلا سونو و ازمایشمو واسه همون انومالی بود دیگه کار دیگه ای نکردم جفتمم قدامیه هنوز واضح حرکتاشو حس نمیکنم 

بـه امـید رویـای بـوسیـدنـت...🩷

🥴🥴هوف میگم آزمایش گلوکز انجام دادی؟ من الان دیگه تایمش انجام بدم میگن خیلی سخته از ی طرفم آخرین با ...

نه به بهداشت گفتم 4 مرحله ای انجام نمیدم دو مرحله ای نوشت انجام دادم

موقع دخترمم همینکارو کردم.جفت منم قدامیه ولی حرکاتشو کاملا حس میکنم.از 16 هفتگی حسش کردم

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔
گلم توبارداری شاخ هم درآوردی تعجب نکن😂منم پریشب شکم دردداشتم صبح بیدارشدم خوب شده بود

عزیزم میشه بگی قلب نینیت کی تشکیل شد،من هفت هفته رفتم گفت قلبش میزنه اما ضربانش کنده گفت ده روز دیگه بیا سونو نگرانم

من بزودی مادر میشم ،دوستان دعام کنید بزودی مادر بشم😍