2777
2789
عنوان

میگن هر کی یه نقصی داره نقص شما چیه

128 بازدید | 23 پست

هر کی یه اخلاقای چ ویژگی های خوبی داره اما چندتا مشکلم داره بیاید بگید دوتاشم 

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

خودم خوش قد و هیکلم خانواده خوبی دارم 

اما بد اخلاقم😩

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعصابم صفر زیر صفر اصلا 

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

کمال گرام زودرنجمنمیتونم ب هرکسی اعتماد کنم

از خوبیاتم بگو 

منم همین سه تا ویژگی شما رو هم دارم به علاوه وسواس فکری 

خیلیم حساسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لاغرم .صبر کمم ولی بقیه چیزا اوکی هستم 🤦🏻‍♀️💁‍♀️

واسه امضات حمد خوندم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ویژکی بد من : 

کمالگرا بودنم 

تنبلی در رسیدن به هدفم‌

خییییلی اخلاقم خوبه ولی عصبی بشم ، داد میزنم 

خیییلی فکر میکنم 

و ...

وژگی خوب : 

چشم پاک ، ذاتم حس میکنه درسته ، متعهد  و وفادار ، کاریزماتیک و ...

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

لطفا مشارکت کنید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من آدم متمرکزی نیستم 

بعضی وقتا یک جوری بی رحمی میکنم که انگار قلب ندارم ولی خودمم آزار میبینم 

به خودم آسیب میزنم 

برای درمان روح و روانم کار خاصی انجام نمیدم 

با آدما طوری رفتار میکنم که فکر میکنن برام بی اهمیتن 

بخوام بگم تا صبح طول میکشه

لعنت به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام این سایت یعنی فحش زشتِ زشتتت به من اگر دیگه بیام این سایت اگر منو دیدید ک نمی بینید دیگه فحش زشت بدیددد