2777
2789
احمق خودشو زرنگ میبینه مارو حالو ولی خبر نداره خودش از همه احمق ترو حالو تره زنگیکه پیر

زنیکه پیر ؟؟

همه انسانا یه روزی پیر میشن 

پیری چیزی نیست که باهاش دل کسیو بشکنی و طعنه بزنی.

خودم متولد ۸۳ ام باز نگی پیری بهت برخورده 😘

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالش من چه واقعی چه مجازی هی اطرافیان بهم میگن یکم دعوا کن زیاد اینجوری خوب نیست ترسو نباش ..... ...

چون شما خانم هستین 

ایشون حیا عفت کلام ندارن 

خوشبحال شما نه اون بی حیا 

اینجا به ناحق به من خیلی فحش دادن نتونستم جواب بدم فقط سکوت کردم

کاش جوابشو بدی حدشو بدونه زنیکه پلشت

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

کاش جوابشو بدی حدشو بدونه زنیکه پلشت

یکیش گفت چطوری دختر هفت ساله ی شوهرمو از خونه بندازم بیرون بهش گفتم گناه داره نکن شوهرت هم پسر تو رو بیرون میکنه،کلی فحش رکیک به خودم ومادرم داد،بعد قفل کرد چند وقت یک بار صفحه رو باز می‌کنه به من فحش میده دوباره قفل  میکنه،هر چند دیدم تو بقیه تایپکهاش موفق شده بچه رو انداخته بیرون ولی شوهرش هم اجازه نداده پسر خانم تو خونه اش زندگی کنه بردنش پیش مادربزرگ بچه

یکیش گفت چطوری دختر هفت ساله ی شوهرمو از خونه بندازم بیرون بهش گفتم گناه داره نکن شوهرت هم پسر تو رو ...

تف تو ذاتش از حیوان کمتره به جای مادری کردن ببین چطور با بچه رفتار میکنه

اگر فحش های ناموسی یا جنسی داده میتونی شکایت کنی به نظرم اگر وقتشو داری حتما اقدام کن

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

زنیکه پیر ؟؟همه انسانا یه روزی پیر میشن پیری چیزی نیست که باهاش دل کسیو بشکنی و طعنه بزنی.خودم متولد ...

چقدر شما فهیم هستید با وجود اینکه خیلی خیلی جوان هستید🥰🥰🥰

ولی من هر روز دارم آدم ساکت تری میشم.
تف تو ذاتش از حیوان کمتره به جای مادری کردن ببین چطور با بچه رفتار میکنهاگر فحش های ناموسی یا جنسی د ...

نه والا  وقتش رو ندارم ،به نظرم تقاص کار خودش رو پس داد طفلک بچه هارو آواره کرد با حسودی به دختر شوهرش،همش تاپیک میزد چرا برای بچه پفک خریده ،چرا همش صداش می‌کنه دختر گلم 

زنیکه پیر ؟؟همه انسانا یه روزی پیر میشن پیری چیزی نیست که باهاش دل کسیو بشکنی و طعنه بزنی.خودم متولد ...

بلامیسر تو که هنوز اول راهی 

من غلط بکنم به شما بگم پیر 

درسته همه روزی پیر میشن ولی یه سره تو نی نی سایت پلاس نمیشن میرن به زندگیشون به دخترشون پسرشون نوه هاشون میرسن 

نه که همه جای بچه هاو شوهرشو مثل اون خانم که به مادر خواهرش حواله میداد وحواله بدن 

نه والا وقتش رو ندارم ،به نظرم تقاص کار خودش رو پس داد طفلک بچه هارو آواره کرد با حسودی به دختر شوه ...

حالم از این زنا بهم میخوره امیدوارم اون بچه بزرگ بشه خوب بذاره تو کاسه ش

من که استقبال میکنم از عکس غذاشون اگه ناراحتی از دستش تو تاپیکاش شرکت نکن که سو تفاهم پیش نیاد

بایدم از بادمجون سوخته ای که جلو بچه هاش میزاره افتخار بکنی 

یا همه جای بچه ها و شوهرشو به خانوادش اره ایشون افتخارم دارن واقعا

بلامیسر تو که هنوز اول راهی من غلط بکنم به شما بگم پیر درسته همه روزی پیر میشن ولی یه سره تو نی نی س ...

من که پیر بشم امکان نداره به عروس وداماد  ونوه خدمت کنم میام تو سایت می چرخم ببینم عروسام عضو شدن در مورد من تاپیک بزنند یا نه،که آره مادرشوهرمون دعوتمون نکرد،برامون طلا نخرید،بچه هامون رو نگه نمیداره

بایدم از بادمجون سوخته ای که جلو بچه هاش میزاره افتخار بکنی یا همه جای بچه ها و شوهرشو به خانوادش ار ...

یک عکس ازش دیدم غذاش رو زمین بود خخ

چقدر هم غذا های زشتی میذاره ادم اشتهاش کور میشه غذا هارو نگاه میکنه