2777
2789
باشه بیا ولی سعی کن مادرزن خوبی باشی مثل این مادر زن سایت زیاد فحش نخوری

نه من کاری به کارشون ندارم نه ازشون انتظار دارم ،نه انتظارات اونا رو بر آورده میکنم مطمعنم سالی یک بار خونشون نمیرم

فقط مادر ،نه ناپدری چون ناپدری تا وقتی که بچه ی خودش تو خونه بود مشکلی با پسر زنش نداشت،ولی زنه می گ ...

خاک تو سرش منم بچم دست خودمه 

روز خواستگاری بچم بردم جلوشون گذاشتم گفتم اگه منو میخوایید باید اول اینو بخواین دوم منو چون تنام دارایی و زندگیم اینه بعد خودمم 

با روی باز ازش استقبال کردن اون زمان ۱۳ماهش بود الان۱۶سالشه و تا حالا یه مرتبه اون به اصطلاح پدرخونیشو ندیده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر شما فهیم هستید با وجود اینکه خیلی خیلی جوان هستید🥰🥰🥰

قربونت بشم عزیزم مرسی ❤️

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم