2777
2789
ببین وقتی کلا خدارو قبول نداری پس طبیعیه صفاتی که برای خدا هست رو انکار می‌کنی بنظرم بجای اینهمه گار ...

عجب 🗿 

پس خود خدارو کی آفریده ؟

خود به خود به وجود اومده؟

اگه قبول داری خدا خود به خود به وجود اومده پس قبول کردی چیزی میتونه بدون خالق وجود داشته باشه

اگه میتونی یه خدای بدون خالق رو تصور کنی پس میتونی یه جهان بدون خالق رو هم تصور کنی

هعی

عجب 🗿 پس خود خدارو کی آفریده ؟خود به خود به وجود اومده؟اگه قبول داری خدا خود به خود به وجود اومده پ ...

این سوال مثل این میمونه به یکی بگی  مثلا این پیتزا رو کی پخته  بعد جواب طبیعتا اینه آشپز حالا برگردی بگی خوب آشپز رو کی پخته خوب شما میگی آشپز ازاول  بوده کسی نپختتش  پس بگیم آها چرا آشپزو کسی نپخته ولی پیتزا رو پخته پس میتونیم بگیم کلا آشپزی وجود نداشته و این پیتزا خودبخود بوجود اومده 

از اینها گذشته کافیه فکر کنی یک درصد خدا وجود داره  اونوقت من نوعی که کافر هستم چه ضرر بزرگی کردم و چه چیزهایی رو از دست دادم حالا تصور می‌کنیم اصلا خدایی وجود ندارن نهایت صد سال من یسری کارها رو نباید انجام بدم و یسری کارها انجام بدم خوب اگه عاقلانه فکر کنی اکثر احکام و دستورات الهی در واقع   چیزهای بدی نیستن و جلوی ضرر و بدی خاصی رو گرفتن پس عاقلانه هم فکر کنیم باید ترکشون  کنیم  یا واجبات فوایدی دارن برای آدم 

برای اثبات خدا علاوه بر تعقل در آفرینش و نظم در عالم هستی یک نکته ی مهم هم میتونیم توجه کنیم همه ی ما  لحظاتی رو میتونیم بیاد بیاریم که هیچ چیزو هیچ کسی تو دنیا  نمی‌توانسته  کمکمون کنه و هیچ راه گریزی برای ما نبوده  ته دلمون یه  امیدی بوده یکی که میدونیم اگه بخواد می‌تونه مارو نجات بده اون نور امید همون خدای مهربونه 

احتمالا بعضی‌ها قانع نخواهند  شد  فرعونیان معجزات بیشماری دیدن ولی ایمان نیاوردن پس انتظار تحول خاصی با چند تا جمله ندارم پس بهتره بیشتر ازاین وقت همدیگرو تلف نکنیم بزودی مرگ رو تجربه خواهیم کرد و به حقایق برامون اشکار خواهد شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این سوال مثل این میمونه به یکی بگی مثلا این پیتزا رو کی پخته بعد جواب طبیعتا اینه آشپز حالا برگردی ...

آره 

بزودی همه میمیریم اگه خدایی هم باشه من حاضرم برم جهنم ولی یه بار دیگه با شما مسلمونا زندگی نکنم همین یه بار بسه زندگیو برام جهنم کردین 

هعی

این سوال مثل این میمونه به یکی بگی مثلا این پیتزا رو کی پخته بعد جواب طبیعتا اینه آشپز حالا برگردی ...

فقط یه قسمت از حرفتون سوال صحیح و درست اینجوریه که پیتزا چطوری به وجود اومد؟ آشپز اونو پخته. حالا  آشپز چطوری به وجود اومده؟ از پدر و مادرش متولد شده.

نمیشه بگی پیتزا که خوراکی کی پخته یک انسان که جان داره و خوراکی نیست بگین آشپز رو کی پخته این مثال یه قیاس

مع الفارق بود به نظرم

در اثر گرما و رطوبت کلی جاندار به وجود میاد از حشره تا نرم تن

در حالی که هیچ تخمی اونجا نبوده

از گرما هم همینطور لارو، کرم، و موجودات ریز دیگه به وجود میاد

ببین وقتی کلا خدارو قبول نداری پس طبیعیه صفاتی که برای خدا هست رو انکار می‌کنی بنظرم بجای اینهمه گار ...

این قسمت حرفتون رو میشه بیشتر توضیح بدین؟ 

آیا من میتونم از حیطه ی قدرتش خارج بشم؟ 

آیا میتونم ثانیه ای برخلاف قدرتش کاری انجام بدم مسلما خیر

یعنی همه چیز دست خداست و شما نمیتونید از حیطه قدرتش و اختیار و اراده خداوند شما خارج بشید و خداوند رو شما تسلط داره؟ اینکه گفتین حتی نمیشه ثانیه ای بر خلاف قدرت خدا کاری انجام بدیم  یعنی تمام موجودات به اراده و اختیار خداوند هستن یعنی همون مثال به اراده خدا حتی یک برگ نمیفته یعنی تمام اتفاقایی که درجهان میفته از کوچکترین تا بزرگترین دست خداست نه بنده خدا. 

یعنی همین ظلمها و جنگها و کشتارها دست خداست نه بندش چون ما نمیتونیم لحظه ای از اراده خدا دور بشیم و بر خلاف قدرتش کاری انجام بدیم چون اون میخواد چون اون خواسته اتفاق بیفته اینجوری پس در نتیجه همه بیگناهن، اینجوری که همه چیز دست خدا باشه دیگه ظالم و مظلمون و گناه عملا بی معنا میشه.

پس یک قاتل یعنی با اراده خدا قتل میکنه و آدم میکشه؟ نه اراده خودش؟ این یعنی هر کسی رو خدا آفریده همه چیز رو از همون اول خلقت خود خدا مشخص کرده و نوشته پس تمام کارها و اتفاقهای زندگی بندش همه با اراده خداونده همه چیز رو از همون روز اول از روز تولد خود خدا نوشته و بالاخره سر موقع هم اتفاق میفته پس اراده انسان عملا بی تاثیره و دخالتی نداره همه چیز دست خداست پس بازخواست و پرسش و پاسخ هم بی معناست. 

آیه هم داریم هر که را خدا بخواهد هدایت میکند و یا هر که را خدا هدایت کند گمراه نمیشود و ... و هر که را بخواهد گمراه میکند.

مانند؛ بقره آیه ۲۶ و نحل ۹۳ و کهف ۱۷ و زمر ۳۷ آیه "إِنَّا هَدَيْنَاهُ السَّبِيلَ إِمَّا شَاكِرًا وَإِمَّا كَفُورًا

بقول استادی خدا میخواد خودت بخوای آدم بشی نه اینکه بزور آدمت کنن

خب پس این امتحانهای الهی و سختی دادن برای چیه؟ 

پس خود انسان باید راه درست رو انتخاب کنه با امتحان و عذاب فایده ندارن

فقط یه قسمت از حرفتون سوال صحیح و درست اینجوریه که پیتزا چطوری به وجود اومد؟ آشپز اونو پخته. حالا آ ...

البته مثالم درست بود چون در مورد پیتزا بود و روش بوجود اومدنش  پس برای آشپز هم کاربرد داره کلا آدم اگه خدا رو نخواد قبول کنه تمام معجزات عالم رو هم ببینه براش فایده ای نداره اونیم که بخواد قبول کنه با یه دستگاه ریسندگی دستی هم قبول می‌کنه   ومیگه همینطور که این دستگاه بدون کمک به دست انسان  نمیچرخه دنیا و همه ی کاینات هم بدون آفریننده نمیچرخه در ضمن اونجا سوالی پرسیدی که تاپیک ترکید گفتی من با امتحان مشکل دارم چرا برای کافر بلاست برای مومن امتحانه لزوما اینطور نیست ممکنه برای هردو مومن یا کافر   اون اتفاق بلا باشه یا امتحان آدم بخودش و اعمالش نگاه می‌کنه اگه درست باشه پس امتحانه اگه غلط باشه به احتمال زیاد بلا و مصیبتیه که خدا براش فرستاده مثل همین کفر و عنادی که باعث میشه طرف بگه من حاضرم برم جهنم ولی خدای مسلمونا رو قبول نکنم خوب واقعا چه اهمیتی داره اصلا خدا اونقدر مهربونه خیلیارو میبخشه ولی امثال اینایی که عناد دارن جایی برای بخشش خودشون نمیذارن حتی تو جهنم هم دست برنمیدارن پس لیاقتشون همون حهنمه  و خدا هم داره تا ابد اینها رو بفرسته جهنم که لایقشن 

پاداش اون دنیا برای انسانهای خوب چیه؟ عذابها برای انسانهای بد چیه؟

عین همون اعماله با صورت ملکوتیش  مثلا خوردن مال یتیم مثل خوردن آتشه یا غیبت کردن مثل خوردن گوشت برادر مردته در حقیقت صورت ملکی اون عمله ما تو این دنیا بصورت ساده وغغدی میبینمش ولی درحقیقت اون عذاب هم همراهش تا درون دنیا بهش نشون داده بشه 

بقول استادی خدا میخواد خودت بخوای آدم بشی نه اینکه بزور آدمت کننخب پس این امتحانهای الهی و سختی دادن ...

الان من نوعی ادعا میکنم فلان کار رو بلدم خوب از کجا اثبات میشه از امتحان دیگه تازه اینهمه خدا هشدار داده باز طرف آدم نمیشه وای بحال اینکه همه چیو بدن کاملا بدون امتحانو عذاب و ابتلا بدن در  اختیار خود طرف . یاد حرفهای  نتانیابو افتادم اینهمه کودک زنو‌بچه کشته بعد میگه عده ای مردم رو به یه.ودی ستیزی تشویق میکنن  الان می‌تونه عده ای رو فریب بده و مظلوم نمایی کنه و با لابی‌های صهیونیست امثال ترامپ آلت دست ی.هود اینهمه جنایت کنه  ولی خدا رو که نمیتونه فریب بده الان خدا  بهش فرصت اصلاح داده وقتی نمی‌خواد آدم باشه و با پررویی جهان رو داره فریب میده دیگه چه جای  بخششی داره همینطور بقیه ی افراد این مدلی 

این قسمت حرفتون رو میشه بیشتر توضیح بدین؟ آیا من میتونم از حیطه ی قدرتش خارج بشم؟ آیا میتونم ثانیه ا ...

اراده ی خداوند در راستای اراده ی انسانه یعنی مثلاً  الان شما اجازه داری کاری انجام بدی ولی جلوتر ازاون پدرت این اجازه رو داده که هرکاری دوست داشتی انجام بدی حالا خوب یا بد اگه بخواد می‌تونه جلوتو بگیره و اگه نخواد هم کسی نمیتونه مجبورش کنه حالا اگه تو رفتی آدم کشتی این یعنی پدرت مقصره واون خواسته تو بری قاتل بشی خیر در حقیقت اون اختیار رو بخودت داده حالا اگه راهت رو اشتباه رفتی تقصیر خودته در مورد تفسیر آیه هم باید از عالمی که درسش رو خونده بپرسی