2777
2789
خب همینطوری که خدا بدون خالق بوجود آمدهجهان هم نمیتونه بدون خالق باشه؟

راست میگیا 

واقعا پیچیده هست نمیشه نظر قطعی داد

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نظر شما بله

😆 الان دارم با ی کافر حرف میزنم خخخ 

ولی جدای از شوخی من وجود خداروحس میکنم.. وقتایی ک صداش میزنم حرف میزنم  اگه خدایی نبود دنیای دیگه ای نبود ..هزار بار تصممیم ب خودکشی میگرفتیم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

معلم برای تمامی دانش آموزان کلاس سوالات یک جور طرح میکنه و از همه شاگردان کلاسش چه زرنگ، چه تنبل، چه ...

بله حرف شما درست 

اما معلم کلاس پنجم مدرسه تهران با معلم کلاس پنجم مدرسه کرمانشاه یه مدل سوال میده؟؟؟

قطعا یه شکل نمیدن 

خدا هم همینطوره 

به یه دسته ادما بیماری میده به یه دسته آدمای دیگه  مرگ عزیزان و ...

البته بیشتر گرفتاری های ما بر اساس حرف ها و ناشکری ها و همینطور گناهان خودمونه

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

نه میشه اینقدر با اطمینان گفتنه میشه با اطمینان رد کرد

هروسیه یه اعتقاداتی داره 

تا اونجایی ک برصلاحم بوده هرچی از خدا خواستم بهم داده 

اگر هم نداده قطعا ب صلاحم نبوده 

و این حرفا ذره ای منو ب وجود خدا شک نمیندازه 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

اونی که توی فقر و گرسنگی و جنگ بدنیا میاد، مسئول کدوم کارشه دقیقا؟

اون خودش خواسته وارد این دنیا بشه و خودش پذیرفته 

و همینطور درسی واسه امثال منوشما هستن ک این بچه های معصوم با این همه گرفتاری از خدا نا امید نمیشن 

امت ما تو ایران با آرامش نشستیم خونمون و داریم ناسپاسی میکنیم

خب خود خالق از کجا اومده.؟

این سوال دیگه در فهم و منطق ما نیست 

درواقع ب این درک از فهم هنوز نرسیدیم 

هنوز خیلی از سوالات علمی و دینی دیکه ای هم هست ک بشر یافت نکردن 

مخالفم باهاتون ۱۸۰ درجه

مخالفین چون اهل مطالعه نیستین 

تو قرآن ۱۴۰۰ سال پیش درمورد ستاره ای ک در میزنه گفته شده 

ک تازه چندساله دانشمندا کشف کردن ک یه ستاره هست که نبض داره و وقتی بهش نزدیک میشن صداش مثل درکوبیدن هست 

و دانشمندان همه شگفت زده شدن ک ۱۴۰۰ سال پیش پیامبر از کجا فهمیده؟؟

اشکالی نداره مخالف باش چون آدمی ک خودشو میزنه ب خواب نمیشه بیدار کرد 

لطفا ریپ نزن حوصله بحث ندارم 

نه وجود نداره چون اگه وجود داشت اینهمه جنگ و بدبختی و ظلم تو دنیا نبود اگه خدا میبینه اینارو ولی کار ...

اگه هممون این دنیا به پاداش و سزای اعمالمون می‌رسیدیم دیگه وجود اون دنیا و حساب کتاب و آخرت معنی نداشت

از وقتی که فهمیدم اون کلیپ آب و برق مجانی حرفهای یکی دیگه بوده و امام خمینی داشته به حرفای اون طعنه میزده پرام ریخته😅 یه عمری کلیپ تقطیع شده رو بعنوان وعده های امام خمینی بهمون دادن! 😐 قزاق طماع، بی رحم و بی شخصیت🤝 به کسی که ۸ سال از ایران در برابر بیگانه دفاع کرد و خودشم فرمانده بود میگن عرب پرست، ایران بخاطر تحریم نفت، ماهی های خلیج فارسو میفروشه به چین، چینم بهش کالا میده، بعد یه عده به این میگن فروش خاک! ولی به اونی که کوه های آرارات، دشت ناامید، اروند رود ، مناطق شمالی اترک،منطقه فیروزه، مغان، نمین، باغچه سرا، یدی اولر، دیمان، تازه کند، بهرام تپه، کویت، بحررررین و ...  داد رفت میشه وطن پرست😄 با اینهمه رسانه که دارن بعد از ۳ سال تقریبا ۵۰۰ هزار نفر بهشون وکالت دادن اونم تو اوج جوسازیا، این نشون میده مردم باهوشن.                                                    تاریخ رو از زبان بزرگانی چون هرودوت، گزنفون و ویل دورانت بشنو، اینهمه مقاومت بعضیا در پذیرش واقعیت عجیبه! امثال شما تجاوز به دختر مجرد قبل اعدام رو باور کردید ولی با سند حرف میزنیم ناراحت میشید🤣  مطالعه کتابهای تاریخی خیلی مهمه، حتما برید دنبالش، البته نه از پیجهای اینستا و کانالهای اونوری وگرنه باز تو پاچتون میکنن                                       دم ناسا گرم🤣🤣🤣🤣💚💚💚💚    نوروز در تابستان ۱۳۵۷ رو هرگز فراموش نمیکنم😂 برای زنمم کلاس یوگا زیاد تدارک میبینم🐷 من چرا برا شما مبارزه کنم؟ من جام خوبه،  شما مبارزه کنید اگه پیروز شدید، منم میام شاه بازی🤪

اگه هممون این دنیا به پاداش و سزای اعمالمون می‌رسیدیم دیگه وجود اون دنیا و حساب کتاب و آخرت معنی ندا ...

خب اصن خدا چرا این دنیا و اون دنیا و بهشت و جهنم و اینارو آفرید که ما هم این دنیا زجر بکشیم هم اون دنیا ؟

اگه مهربون بود اینکارو نمی‌کرد 

هعی

خب اصن خدا چرا این دنیا و اون دنیا و بهشت و جهنم و اینارو آفرید که ما هم این دنیا زجر بکشیم هم اون د ...

خدا ساخته چون ذاتش همینه، آدما خودشون راه خودشونو انتخاب میکنن، اینکه ینفر به دیگری ظلم میکنه به خدا ربطی نداره

از وقتی که فهمیدم اون کلیپ آب و برق مجانی حرفهای یکی دیگه بوده و امام خمینی داشته به حرفای اون طعنه میزده پرام ریخته😅 یه عمری کلیپ تقطیع شده رو بعنوان وعده های امام خمینی بهمون دادن! 😐 قزاق طماع، بی رحم و بی شخصیت🤝 به کسی که ۸ سال از ایران در برابر بیگانه دفاع کرد و خودشم فرمانده بود میگن عرب پرست، ایران بخاطر تحریم نفت، ماهی های خلیج فارسو میفروشه به چین، چینم بهش کالا میده، بعد یه عده به این میگن فروش خاک! ولی به اونی که کوه های آرارات، دشت ناامید، اروند رود ، مناطق شمالی اترک،منطقه فیروزه، مغان، نمین، باغچه سرا، یدی اولر، دیمان، تازه کند، بهرام تپه، کویت، بحررررین و ...  داد رفت میشه وطن پرست😄 با اینهمه رسانه که دارن بعد از ۳ سال تقریبا ۵۰۰ هزار نفر بهشون وکالت دادن اونم تو اوج جوسازیا، این نشون میده مردم باهوشن.                                                    تاریخ رو از زبان بزرگانی چون هرودوت، گزنفون و ویل دورانت بشنو، اینهمه مقاومت بعضیا در پذیرش واقعیت عجیبه! امثال شما تجاوز به دختر مجرد قبل اعدام رو باور کردید ولی با سند حرف میزنیم ناراحت میشید🤣  مطالعه کتابهای تاریخی خیلی مهمه، حتما برید دنبالش، البته نه از پیجهای اینستا و کانالهای اونوری وگرنه باز تو پاچتون میکنن                                       دم ناسا گرم🤣🤣🤣🤣💚💚💚💚    نوروز در تابستان ۱۳۵۷ رو هرگز فراموش نمیکنم😂 برای زنمم کلاس یوگا زیاد تدارک میبینم🐷 من چرا برا شما مبارزه کنم؟ من جام خوبه،  شما مبارزه کنید اگه پیروز شدید، منم میام شاه بازی🤪

خب اصن خدا چرا این دنیا و اون دنیا و بهشت و جهنم و اینارو آفرید که ما هم این دنیا زجر بکشیم هم اون د ...

ببین وقتی کلا خدارو قبول نداری پس طبیعیه صفاتی که برای خدا هست رو انکار می‌کنی بنظرم بجای اینهمه گارد گرفتن به این فک کن اگه واقعا خدایی باشه آیا من میتونم از حیطه ی قدرتش خارج بشم آیا میتونم ثانیه ای برخلاف قدرتش کاری انجام بدم مسلما خیر حتی شیطان هم چنین ادعایی نداره اما یه انسان کوچیک و ضعیف که همچین قدرتی هم نداره سرکشی می‌کنه درصورتیکه هیچوقت نمیتونه  به خدا آسیبی برسونه  ولی اگه آدم به سرکشیش ادامه بده خودش واقعا ضرر میکنه  خدا خالق آسمانها و زمین و تمام موجودات هست چون لایق پرستش  بوده و توانش روهم  داشته  برای اثبات خالق همین بس که  اگه این خط مثالی رو ------ بگم خودبخود بوجود اومده به عقل من شک می‌کنی پس چجوری میشه بگیم اینهمه آفرینش و نظم بدون خالقه در مورد اینکه چرا آفریده چون قدرتش رو داشته و لایق پرستشه بله فرشته ها رو آفریده و همشون خدا رو ستایش میکردن ولی خداوند میخواست موحوداتی بیافریند که باوجود اختیار بازم خدارو میپرستن و گناه نمیکنن بقول استادی خدا میخواد خودت بخوای آدم بشی نه اینکه بزور آدمت کنن اونجوری ارزشمند میشه و از طرفی اگه گناه کرد و سرکشی کرد متناسب با همون گناهش مجازات بشه حالا یکی تو این دنیا یکی هم اونقدر گناهانش زیاده که حتما باید یه جای بزرگترو یه عذاب دردناکتر بهش برسه وگرنه عدالت برقرار نمیشه من نوعی میبینم طرف خونه و ماشین از طلا داره ولی خدارو نمی‌پرسته  میگم خوشبحالش چقدر خوشبخته ولی از نظر خدا اونکه با وجود نداری خدا رو میپرسته ارزشمنده  ...