2777
2789

خیلی دلم میخواد بیشتر توضیح بدم 

منتها الان حوصلم نمیکشه

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه وجود نداره 

چون اگه وجود داشت اینهمه جنگ و بدبختی و ظلم تو دنیا نبود 

اگه خدا میبینه اینارو ولی کاری نمی‌کنه خب بخشنده و مهربان نیست که از ظلم جلوگیری نمیکنه 

اگ هم نمیتونه کاری کنه پس قادر مطلق نیست 

( ریپ نزنین حوصله تعلیقی ندارم 🗿)

هعی

من فقط معتقدم یکی بوده این دنیا رو آفریده حالا خدا هست یا چی رو نمیدونم

به دین خاصی هم باور ندارم 

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

اون دنیا تقاص میدن 

انقدر خدا ازشون بدشون اومده ک هرچی میخوان بهشون داده تا فقط اسم خدا رو ب زبونشون نیارن 

اما نمیدونه ک اون دنیا خدا چوب تو کونشون میکنه 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

ذھن ما بنظرم خیلی ناتوان تر از اینہ راجب اینکہ خدا وجود دارع یا چرا این کارو میکنہ نظر بدہ

ما ادمایی ھستیم کہ اگع یہ چیزی یہ لقمہ کوچیک بپرہ گلمون نمیتونیم خودمون نجات بدیم خفہ میشیم میمیریم

چطورئ توقع داری از این ذھن بتونہ ھمہ چیو درک کنہ

یہ جایی از قران میگہ ما اینارو از یہ تیکہ نطفہ بد بو خلق کردیم بعد اومدن خود مارو انکار کردن!

قربونش برم فقط برای من زرنگه در حدی که یه هفته پیش کنار یه دختر نشستم از سرم گذشت که چقدر جوش داره روی صورتش توی سر خودما

دو روز بعد صورتم سراسر جوش بود در این حد برای من زرنگه😐

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...{حافظا می خور و رندی کن و خوش باش ولی دام تزویر مکن چون دگران قرآن را...} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه