2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونایی که میگن اگه خداهست الان این نمیشداون نمیشد

وقت گناهایادخدامیوفتین ؟

من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺

قربونش برم فقط برای من زرنگه در حدی که یه هفته پیش کنار یه دختر نشستم از سرم گذشت که چقدر جوش داره ر ...

وای منم  تا یکم یه کار کوچیک میکنم سری کارماشو پس میدم ولی هزاران تا ظلم کردن بقیه بهم انگار ن انگار

بهتر از قبل هم هستن

از قدیم گفتن ظالم همیشه سالم

انگار نیروی شر بهشون قدرت میده

ولی اینکه میگی اون دنیایی هست یانه

صدرصد هست.

ما از عالم زر 

بعد به رحم مادر

بعد به دنیا

بعد به برزخ

بعد ب قیامت 

برده خواهیم شد

همش دنیا این دنیایی نیست که به چشم میبینم

هر دفعه به جایی برده خواهیم شد...تقاص و پاداش تک تک کارهامون رو میبینیم بدون ذره ای کم و کاست

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
نه وجود نداره چون اگه وجود داشت اینهمه جنگ و بدبختی و ظلم تو دنیا نبود اگه خدا میبینه اینارو ولی کار ...

معلم خواهرم، خواهرمو رفوزه کرد امسال 

در واقع همه هم کلاسی هاشون رفتن بالا ولی خواهرم پایین موند 

حقشه.خواست هر روز نقاشی نکشه و تلوزیون نبینه 

یه ساعت درس نخوند 

پس خواهرم بکه وای چرا معلم منو انداخت؟بگه چرا انقدررمعلم و مدیر بی وجدان هستن؟

نه خیر نباید بگه چون هرکسی مسئول کارخوشه.

خدا گفت با وجود گرونی ولخرجی کنیم؟خدا گفت جنگ کنیم و دلار بره بالا؟

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

داریم هر لحظه روز و شب و پدیده های طبیعی و ماه و خورشید و تغییر فصل ها و انواع و اقسام موجودات که همه روی نظم هستن بدون شک تدبیری پشتش هست و میبینیم ،تو بدن خودمون یه ذره تجسس کنیم از چشم و گوش و پوست بگیر تا و رویش ناخن و مو ..هر چی بیشتر فکر میکنیم بیشتر پی به تدبیر جهان میبریم بی تردید همه اینها خالقی داره و ما چقدر ناشکریم که ذره ای توش شک می کنیم

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید
فعک نکنم

ولی من مطمئنم و ب وجود خدا ذره ای شک ندارم 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

اساس خلقت مثل قانون داروینه قوی ترها دنیا مالشونه و ضعیفا نابودن هر کی باید گلیمشا بکشه بالا بر اساس عقل و توانایی خدا هم دخالت نمیکنه چون عقل داده ولی کاش دخالت میکرد و دنیای عادلاته ای فراهم میکرد

معلم خواهرم، خواهرمو رفوزه کرد امسال در واقع همه هم کلاسی هاشون رفتن بالا ولی خواهرم پایین موند حقشه ...

اون بچه های بدبختی که از اول تو جنگ به دنیا میان مثل غزه هم تقصیر خودشونه ؟

اصن خدا چرا این دنیا و اون دنیا رو آفرید که هم این دنیا آدما زجر بکشن هم اون دنیا یه عده برن جهنم زجر بکشن؟

اصن میتونست اینارو نسازه

مگ نمیگین مهربونه؟

اصن چرا اینکارو کرد تا آدما زجر بکشن ؟

چرا؟

هعی