2777
2789

اگه کادر پایینو بخونی میبینی توی ۶ سال چه روزگارانی برمن گذشت و داغ پسر قشنگمو روزگار رو دلم گزاشت. 

حالا بعداز ۷ماه از رفتن سورنای نازنینم، بخاطر شوهرم، بخاطر مامان و بابام و بخاطر سورنا... میخوام دوباره تلاش کنم تا صاحب یه بچه قشنگ دیگه بشیم. اگه توهم ناباروری داری بامن شروع کن. من یه بار مسیر ناباروری رو رفتم و باردار شدم. پس دیگه راهشو بلدم✌️

سورنا، قلب مامان؛ تاابد دوستت دارم❤️

(سال ۱۳۹۸)تویی که مثل من درانتظار بچه ای،میفهممت.لوله هام بسته س،ذخیره تخمدانمم کمه.ولی خدابزرگه❤ ...(آذر۱۴۰۰) لوله هام ماه پیش بازشد خداروشکر😍😍😍وحالا مونده ذخیره کمم.که اونم بااصلاح سبک زندگی، درستش میکنم. من طبیعی باردار میشم🤰...(شهریور ۱۴۰۱) بااصلاح سبک زندگی ذخیره م از یک دهم شده یک و یک دهم. دیگه منتظر بارداری ام ✌(وحالاخرداد۱۴۰۲) باردار شدم. خدایاشکرت😍😍😍❤❤❤(بهمن ۱۴۰۲) سوم بهمن پسرم بدنیااومد و ۵بهمن آسمونی شد🖤 عجب سرنوشت تلخی داشتم😔...(خرداد۱۴۰۳)پسرم،سورنا جان، من دوباره تلاش میکنم. آبجی یا داداشتو میارم و همیشه ازتو براش میگیم.توتاابد در قلب و من و بابایی❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم🥺

دلیل فوت بچتون چی بود؟نارس بدنیا اومد؟

ان شاءالله دوباره باردار میشی و بچتو بسلامتی بزرگ میکنی

❤️

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

وای دوباره گریه هام شروع شد، منم ده روزه پسر عزیزم تو ۴ ماهگی بارداریم پرکشید و رفت،

چجوری تونستی به زندگی برگردی؟

من که داغونم اصلا حس و حال زندگی ندارم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

این ۷ مورد رو بدون استثنا، بدون کم و کاست... هرروز انجام میدم. بارداری قبلیم همینارو انجام دادم و بدون هیچ قرص و مکمل گرونی باردار شدم. اگه باز باردار شدم بهتون خبر میدم تا تایپیکم بمونه به یادگار برای آموزش بقیه.

۱. شبا قبل از ۱۲ شب میخوابم

۲. هرروز ۴۰ دقیقه پیاده روی تند انجام میدم

۳. هرروز یه ربع دراز میکشم و پاهامو به دیوار تکیه میدم به حالت ۹۰ درجه

۴. صبحونمو قبل از ۹ صبح میخورم

۵. هرروز گردو و مویز، یا بادوم خام ایرانی میخورم. هررزو بدون استثنا

۶. هرروز یه ربع میرقصم

۷. قندو شکر و نوشابه و دلستر و کیک و شیرینی کلا نمیخورم

بقیه کارایی رو که میکنم بعدا براتون میگم. مثل دمنوشا، ماساژ، خوراکی هایی که نباید بخوریم، خوراکی هایی که باید بخوریم و ...

(سال ۱۳۹۸)تویی که مثل من درانتظار بچه ای،میفهممت.لوله هام بسته س،ذخیره تخمدانمم کمه.ولی خدابزرگه❤ ...(آذر۱۴۰۰) لوله هام ماه پیش بازشد خداروشکر😍😍😍وحالا مونده ذخیره کمم.که اونم بااصلاح سبک زندگی، درستش میکنم. من طبیعی باردار میشم🤰...(شهریور ۱۴۰۱) بااصلاح سبک زندگی ذخیره م از یک دهم شده یک و یک دهم. دیگه منتظر بارداری ام ✌(وحالاخرداد۱۴۰۲) باردار شدم. خدایاشکرت😍😍😍❤❤❤(بهمن ۱۴۰۲) سوم بهمن پسرم بدنیااومد و ۵بهمن آسمونی شد🖤 عجب سرنوشت تلخی داشتم😔...(خرداد۱۴۰۳)پسرم،سورنا جان، من دوباره تلاش میکنم. آبجی یا داداشتو میارم و همیشه ازتو براش میگیم.توتاابد در قلب و من و بابایی❤️
عزیزم🥺دلیل فوت بچتون چی بود؟نارس بدنیا اومد؟ان شاءالله دوباره باردار میشی و بچتو بسلامتی بزرگ میکنی ...

نه جانم، سالم سالم بدنیا اومد. توی تایپیک قبلیم همشو گفتم

وای دوباره گریه هام شروع شد، منم ده روزه پسر عزیزم تو ۴ ماهگی بارداریم پرکشید و رفت،چجوری تونستی به ...

فعلا گریه هاتو بکن خواهر، داغدار باید داغ داشته باشه، باید گریه کنه.

ولی از یه جایی ببعدخودتو جمع کن.آتیشو با نفت خاموش نمیکنن... پس آهنگ غمگین گوش نده. بچسب به رقص و یوگا و پیاده روی. ان شاالله بزودی جاشو سبز میکنی. خدابزرگه

فعلا گریه هاتو بکن خواهر، داغدار باید داغ داشته باشه، باید گریه کنه.ولی از یه جایی ببعدخودتو جمع کن. ...

ممنون عزیزدلم از راهنماییت،

هنوز توشوک و عزا هستم، روزی که قرار بود براش خرید کنم گفتن بچت پر کشیده،

آره آهنگ غمگین داغونم میکنه،

دلم میخواد دوباره بزودی باردار شم تا جاش برام پرشه،

انشاالله خدا هم به من هم به شما بچه سالم و صالح هدیه بده بزودی

ممنون عزیزدلم از راهنماییت،هنوز توشوک و عزا هستم، روزی که قرار بود براش خرید کنم گفتن بچت پر کشیده،آ ...

فعلا زوده ولی ۳ماه دیگه باز اقدام کن. سه شیره م که بهت ساخته، دوباره بخور. ان شاالله میای خبر خوش بارداریتو بهم میدی

سلام عزیزم.تسلیت میگم بهتون..خداوند دامنتونو سبز کنه...منم در حال اقدامم ۳۴ سالمه..ذخیره تخمدانم کمه.۱.۶۱...۴ ماهه اقدام کردم البته با استرس زیاد...دست و پا شکسته...

لطفا برای هم دعا کنیم.

ماهی خواستم اقدام شروع کنم رفتم چکاب سونو دادم.بیرحمانه منو بقدری ترسوند گفت باردار نمیشی تخمک نداری روز یک سیکلم...تخمدانات کوچک شدن..۲.۵در ۱.۳ روز اول سیکل.

گفت پریود میشی؟؟؟ گفتم منظم...

رفتم آز دادم ذخیره ام ۱.۶۱...ولی بقدری باهام بد حرف زد و ترسوند دچار شوک شدم و هر روز گریه...کاشکی اظهار نظر نمیکرد.دکتر میگه خوبی اقدام کن.ولی من روحیه ندارم و ناخودآگاه حتی وسط اقدام گریه میکنم