2777
2789

تو گروهای درسی پیام دادن که از سال قبل چادر مونده هرکی که چادر نداره فردا بیاد ببرنش فردا نبرنش میدن به خیریه

از اونور گفتن دفتر و جزوه تو مدرسه جا مونده اگه فقط فردا نیان بگیرنش میدن برای بازیافت😐😐😐

بنظرتون کارشون منطقیه؟ من که چیزی گم نکردم ولی به هرحال ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه کنند؟

وسیله ای که صاحبش نیاز نداره که بلند بشه بیاد دنبالش چند سال بمونه یه گوشه که چی؟بچه های جدید وسایل رو کجا بگذارند؟

همون بسپرند به خیریه خیلی هم خوبه

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

حروم چرا یک سال مونده کسی نیومده دنبالشبندازن آشغال خوبه؟؟ما هم پول پیدا می کردیم می نداختیم صندوق ص ...

تازه خبر دادن که تا فردا مهلته شاید صاحبش نتونه تا فردا بگیره

چه کنند؟وسیله ای که صاحبش نیاز نداره که بلند بشه بیاد دنبالش چند سال بمونه یه گوشه که چی؟بچه های جدی ...

اتفاقا خوب نیست چون کتاب و جزوه هم مونده شاید یکی کتابشو گم کرده باشه چرا باید فقط تا فردا فرصت بدن ؟ شاید صاحبش نتونه تا فردا بیاد

باید یکم زودتر خبر میدادن