2777
2789
عنوان

آقا هستم یه لحظه میایید 🙏🏼

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 48 پست

برای پیام دادن عجله نکن.بزار فردا پیام بده .مثلا سلام صبح بخیر بگو وآرزوی روز خوبی برایش بکن.به یک نفرخیلی هم بچسبی فکر می کنه چه خبر.بنظرم در معاشرتت اعتدال رعایت کن

ساعت چند از کافہ اومدین؟ چند سالتونہ چند سالشع؟

تازه اومدم . ۳۲  ۲۵

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بشرا😂

جاااان🤪

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍

همون‌اول که نمیشه پرسید خوشت اومد یا نع ؟ ایشون خوشش بیاد ادامه میده خوشش نمیومده باشه بهونه میاره ، شما هم فقط احوال بپرس امشبو و مثلا فردا درباره قرار بعدی و هدف هاتونو مشخص کنین که قرار بزارین در مورد چی چی به حرفین 

الان میتونید پیام بدید بگید خوش میگذره؟ چیزی نیاز نداری؟

آخر شبم بگی رسیدی خونه؟ امروز چطور بود؟

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

برای پیام دادن عجله نکن.بزار فردا پیام بده .مثلا سلام صبح بخیر بگو وآرزوی روز خوبی برایش بکن.به یک ن ...

اکیه آخه قبل قرار خیلی باهم چت میکردیم و صمیمی بودیم .۲۴ ساعت بهمدیکه پیام می‌دادیم.الان نمیدونم چجوری شروع کنم چی بگم و اینکه میترسم از من خوشش اومده یا نه  

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

اهان عع واقعا ؟اتفاقا همینو می‌خواستم بگم ک ازمن خوشت آمده یانه 🤦🤦پس اینو اصلا نگم چطور بدع ؟؟

خودتون از رفتاراش بفهمید حتما از شما خشش امده ک باهتون امد بیرون  کلن یه جوریه

بد اینک پیام دادید ایشونم چند تا پیام میده بحث باز میشه حرف میزنید یا میتونید تماس بگیرد حزف بزنید

تازه اومدم . ۳۲ ۲۵

اخر شب پیام بدہ بھشون بگو خوش گذشت رسیدی خونہ و اینا

سعی نکن سریع تکلیفتو روشن کنی یا مثلا حرفئ رو بشنوی کہ خیالت راحت شہ

یکم صبورئ کہ کنی خود رفتار ھا واکنش ھا رابطہ رو جھت میدہ میفھمی تکلیفت چیہ

و اینکہ اگر جایی حس کردئ نگاہ جدی بھت ندارن اگر اون فرد رو خیلی دوست داری و ادم خوبیہ و ارزش جنگ دارہ ۳ بار براش بجنگ بعد اگع نشد بخاطر خودت بکش کنار

صمیمی شدین خیلی وخته،۲۴ساعت بهم پیام میدادین،با این توضیحات سخت نیست که،بپرس نظرت راجب امروز ک همو د ...

اهان پس میگم 

تایپک دیگه زدم  ،،ببین چی بهش پیام دادم ببین چطوره بنظرت ؟