2777
2789

من اسمم زینبه زیاد دوسش ندارم☹️😕

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:!               دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾‍🦽!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این سبکا اطرافیانم نمی پسندن

چیکار اطرافیان داری

اینا هم مذهبین دیگه

لیا همسر حضرت یعقوب 

هانا هم مادر پیامبر سموئیل نام مادر حضرت مریم هم هست

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

ای باباچند سالتونه؟محیا از زینب بهتره یا اونم دوست ندارین؟

من 18 

ن چرااا محیا خوبه😍

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:!               دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾‍🦽!
چیکار اطرافیان داریاینا هم مذهبین دیگهلیا همسر حضرت یعقوب هانا هم مادر پیامبر سموئیل نام مادر حضرت م ...

خودمم اگه این سبکی بخوام محیا رو بیشتر میپسندم

خودمم اگه این سبکی بخوام محیا رو بیشتر میپسندم

محیا هم قشنگه

زینب قدیمیه

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

به نظرتون اسم زینب بچه بعدا بهش حس خوبی داره؟

اسم خیلی قشنگیه

ولی حسنا و الا به اصطلاح امروزی ترن عزیزم 

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
شما تو خانواده و مدارس مذهبی بودین؟چون تو قشر مذهبی یا غیرمذهبی باشه ادم اثر داره بنظرم

خانوادم که مذهبین اره سنین پایین ترم مثلن سیزده چارده سالم بود خیلییی با اسمم مشکل داشتم همش با مامان بابام دعوام میشد سرش😬

خب مدرسم اکثرن غیر مذهبین اینجاها ادم اذیت میشه بازم هرطور صلاح میدونین✨