2777
2789
عنوان

باشوهرم دعوام شد😭

547 بازدید | 32 پست

خیلی حالم بده همش سرچیزا مسخره دعوامون میشه ولی اندفعه دیگه قاطی کردم واقعا ازدستش .

گف پاشو چایی دم کن بخوریم گذاشتم اومدم اتاق یکم بخودم برسم گف تاچایی اماده شه میوه بیار گفتم باشه دو سه بار پشت هم گف گفتم میارم دیگه کار دارم گف اصلا ب هیچ دردی نمیخوری گفتم باشه خب .اومدن اشپزخونه چایی رو دم کنم گفت لازم نکرده بیاری من نمیخورم گفتم وا چته باز گفت بخدا بیاری پرت میکنم اونور گفتم به جهنم ک نمیخوری  اونم گف جهنم جات باشه گفتم خاک بر سر من ک باتو ی جاموندم گفت ناراحتی بسلامت .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اومدم از حرص همه وسایل ارایشمو کوبوندم ب دیوار گف ب جهنم محکمتر بزن .دخترم ترسید 😭ای خدا من از ...

خب دختر خوب کار خوبی نکردی که...خیلی وقتها اگه کاری هم نمیخوای بکنی چشم الکی بگو.سیاست داشته باش

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

وا ....خوب یه چایی  یا میوه براش میاوردی دیگه اینقدر بحث نداره ... شما حوصله هاتون به هم نمیخوره ... شما پر حوصله ای یا ایشون کم حوصله ..... 

این رفتار و جر و بحث یکم لجباز گونه است .. خواهشا تمومش کنید ... الان برید یه چایی و شیرینی ببرید با هم بخورید خوش باشید ... 

گاهی لازمه مثل مادربزرگها بود و صبور و مهربون بود 

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون
خب دختر خوب کار خوبی نکردی که...خیلی وقتها اگه کاری هم نمیخوای بکنی چشم الکی بگو.سیاست داشته باش

گفتم باشه دیگع کلا پنج دقع هم نشد اتاق موندن من اونم اومده بودم موهامو شونه کنم ببندم الکی اعصاب ادم خرد میکنه

ااااا چرا الکی داری دعوا رو کش میدی خواهرم .. شیطون رو لعنت کن ... چتد تا صلوات بفرست ... شاید نزدیک قاعدگیته یکم اعصاب نداری ... زشته 

وا ....خوب یه چایی  یا میوه براش میاوردی دیگه اینقدر بحث نداره ... شما حوصله هاتون به هم نمیخور ...

من ک رفته بودم بریزم حوصله ادمم صبری داره دیگه همش من باید برم معذرت خواهی چرا اون نمیاد

گفتم باشه دیگع کلا پنج دقع هم نشد اتاق موندن من اونم اومده بودم موهامو شونه کنم ببندم الکی اعصاب ادم ...

خب خیلی از مردها تحملشون کمه..تو که دیگه شوهرتو خوب میشناسی سعی کن بهانه دستش ندی نه به خاطر اون به خاطر ارامش خودت

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
ااااا چرا الکی داری دعوا رو کش میدی خواهرم .. شیطون رو لعنت کن ... چتد تا صلوات بفرست ... شاید نزدیک ...

اینکه میگی نزدیکه قاعدیگیته درسته ولی اعصاب خرد میشه سراینکارش ک هرچیو میگه سریع باید بیاری ی میوه اوردن ی دقع اینور اونور بشه چی میشه 

پاشو یکم خونه رو مرتب کن ... خودت رو مشغول کن ... یه شام درست کن ... یا اینکه با شوهرت برید بچه رو ببرید پارک ... از حالت دعوا دربیاید ... فردا اول هفته است ... با اوقات تلخی شروع نکنید ...

الان میری قهر به بقیه میگی واسه چی قهر کردی.حوصله داریا.خب شاید از خواب پا میشه اعصاب نداره.مثل منه

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚