2777
2789

همونیم که گفتم یک هفته به عروسیم میخوام طلاق بگیرم خانوادم کوتاه امدم خودمم نمیتونم تصمیم بگیرم بخاطر بکارتم میترسم واقعا این رو بهانه نمیکنم من مطمعنم اگ بفهمن نمیزارن جدا بشم امروز نامادریم دست از سرم برنداشت و هی میگفت دروغ میگی که نامزدت تورو زده و هی ناراحتم میکرد شما به من بگید چجوری با این شرایط جدا بشم اخه میدونم پدرم پشتمه. ولی نمیتونم شاید فردا برم واس درخواست طلاق که بترسونمش و وقتی امدن بگم حق طلاق رو بده یا بگم بریم مشاور و این که به مادرش میگم که باعث همین اتفاقا اونه و من هیچوقت قبول نمیکنم که بیاد بامن زندگی بکنه حتا وقتی طلاق بگیره 

متوجه نشدم مشکلت چیه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسکلی مگه که حتما میخای شوهر کنی، اینا یه نشونه س ای کاش منم ب نشونه ها اهمیت میدادم و ازدواج نمیکردم و دوتا بچه ی معصومو بیچاره نمیکردم... حالا فک میکنی چ گوهیه این شوهر، چار روز دیگه تب و تاب عاشقی از سرش میفته و بدتر میشه

اسکلی مگه که حتما میخای شوهر کنی، اینا یه نشونه س ای کاش منم ب نشونه ها اهمیت میدادم و ازدواج نمیکرد ...

اخ منم باور کن استارتر نمیدونه که اگر الان طلاق بگیره واسش بهتره از اینکه با یه بچه برگرده پیش نامادری 

احتمالا سنت کمه .. وقتی کتک خوردی باید جیغ و داد میکردی که همسایه ها شاهد بشن و درجا  با پلیس تماس بگیری بیاد صورتجلسه کنه بری شکایت کنی وگرنه مرد نخاد زن نمیتونه طلاق بگیره

اخ منم باور کن استارتر نمیدونه که اگر الان طلاق بگیره واسش بهتره از اینکه با یه بچه برگرده پیش ناماد ...

اونوقت اصلا راهش نمیدن... حالا شاید غر بزنن فقط

باز غر نامادری شرف داره به زندگی سگی ما

یه چیزی بگم من جای تو نیستم ولی اگه بخوام خودمو بزارم سر جات  اول اینکه من اگه بکارت نداشتم هیچ وقت به خانوادم نمیگفتم که بکارت ندارم چون خانواده هیچ وقت نمیزارن تو نامزدی بدون بکارت طلاق بگیرم صد جور حرف میزنن بقیه چون شهرمون کوچیکه و اگه جات بودم با شرایط خودم که خانوادم حساسن من عروسی میکردم بعد طلاق میگرفتم چون همه میدونن که کسی که ازدواج کرده بکارت نداره بعد اگه شرایط ازدواج پیش اومد طرف میدونه که من یه زنم و باکره نیستم 

یه توصیه می کنم بهت
اگر می خوای فرصت دوباره بهش بدی، حتما حق طلاق و حق سکنی رو ازش محضری (فقط و فقط محضری) بگیر.
این توصیه من رو اصلا فراموش نکن

کاربر قدیمی _____________ لینک مال من نیست جریان داره     goftino.com/c/QSL5Nk

چقد ر بچه ای بابات پشتته نترس دیگه 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^