2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما بگیر وگرنه پشیمون میشی دیگه هیچ کاریشم نمیشه کرد

کوچیکتر و ساده تر بگیرین ولی حتما بگیرین

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

راستشوبگم بعدش پشیمون شدم،،الانم میگم کاش میگرفتم

نظرات فرق داروف

شما الان،حست اینه،،،اگرمیشه جشن،بگیر لباس عروس بپوش شده،جشن،کوچیک اماخوب

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

ما بخاطر کرونا نگرفتیم. 

یه روز لباس عروس دومادی پوشیدیم و رفتیم باغ عکاسی کردیم. 

به شدت راضی ام. 

به عقب برگردم حتما همین کار رو میکنم. 

پول عروسی رو دادیم ماشین خریدیم. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

چرا نگیری؟ چند ساله دیگه هیچ کسی مسئولیت حسرتی که تو دلته رو گردن نمیگیره 

چرا باید بزاری تو دلت بمونه یه مرد میتونه هزار بار لباس کت و شلوار بپوشه تو فقط یه بار میتونی لباس عروس بپوشی

فرزند ماه گریه نکن وقتی ک ماه طلوع کنه‌ زمان تو فرا میرسه...💜⛓🚬

من نگرفتم الآنم ازاین لحاظ ک تو عروسیم هیچ گناهی نبوده خیلی خوشحالم و پشیمون نیستم فقط میگم ای کاش برای همون مراسم ساده هم یه لباس عروس میپوشیدم چون واقعا برام حسرت شده 

پیشنهادم ب شما هم اینه ک اگه میخواین عروسی نگیرین یه لباس عروس بپوشین آتلیه حتما برین