2777
2789
عنوان

مامانم خواستگار پیدا میکنه

177 بازدید | 11 پست

از ۱۳ سالگیم فقط میخواد مسئولیت  منو از سرش باز کنه 

براشم مهم نیست پسره و خانواده اش چه طوری هستن

فقط میخواد رد کنه برم

میره از بیرون هر چی پسر داغونه مغز مادرشو شست و شو میده میاره توی این خونه بی صاحاب خواستگاری

منم دو ماه در گیر میشم گریه زاری التماس تا ولم میکنن دوباره یکی دیگه پیدا می کنه

خدایا بمیرم از این خفت راحت بشم 

اونی که زندگیو دوست داره جونشو می گیری 

اونیم که مثل من التماس میکنه نگهش داری زجرکش بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو سرکار تمام وقت خونه نمون زیاد نبینش بعدشم هر خواستگاری اومد برین به طرف که گورشو گم کنه سریع اسم ...

شرایط سرکار رفتن ندارم

الان سنم زیاده شاید فکر کنید بخاطر سنمه 

اون موقع که ۱۳ ساله بودمم از بیرون خواستگار میاورد

شرایط سرکار رفتن ندارمالان سنم زیاده شاید فکر کنید بخاطر سنمه اون موقع که ۱۳ ساله بودمم از بیرون خوا ...

سنت کجا زیاده ؟؟ اگرم نمیتونی سرکار بری اگه اتاق داری برو تو اتاقت از صبح تا شب درم ببند بعدشم گفتم که هر خواستگاری ک از بیرون آورد مامانت تهدیدشون کن با ۱۱۰ سریع فرار میکنن

سنت کجا زیاده ؟؟ اگرم نمیتونی سرکار بری اگه اتاق داری برو تو اتاقت از صبح تا شب درم ببند بعدشم گفتم ...

باشه 

آخه وقتی مقاومت میکنم 

روش اش رو عوض میکنه

با شیرین زبونی و دروغ دغل روی اعصابم راه میره

باورت نمیشه یه خواستگار پیدا کرده بود یه جلسه اومدن مامانم یکسره میگفت پسره خیلی اهل کاره ارومه 

منم شک کردم خودم بی کس و کار رفتم از چند نفر پرسیدم

همه گفتن پسره یکسره خونه میخوابه کار نمیکنه رفیق بازه 

دختر خاله اشو خواست بخاطر همین بهش ندادن 

خاک تو سر مامانم که از بدبخت شدن من عذاب وجدان نمی گیره

نمیگه پس فردا بدبخت بشه گناهش گردن منه

کلفتی شونو کنهخودش می خوابه میره با خواهرش میره بیرونمنم اگه ظرفا رو نشورم جارو نکشم سلیطه بازی درمی ...

🥲🥲

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

باشه آخه وقتی مقاومت میکنم روش اش رو عوض میکنهبا شیرین زبونی و دروغ دغل روی اعصابم راه میرهباورت نمی ...

مامانتم اصلا اهمیت نده بگیر ب کتفت با اینکه می‌دونم سخته ولی اصلا اهمیت نده خدا شاهده جای تو بودم این خواستگارای نخاله رو تهدید به پلیس میکردم که بترسن گورشونو گم کنن خودمم میرفتم تو اتاق درم قفل میکردم