2777
2789
عنوان

شوهری که از آرایش بدش میاد چییههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 66 پست
چی بگم والا ولی همینایی که میگن دوست نداریم کاشف به عمل میاد رفتن با کسی که سر تا پاش عملیه و ارایش ...

منم همینو میگم.

ولی عجیبه

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓
نه اصلا اینستا نداره‌گوشیش هیچی ندارهولی عجیبه که نمیزاره دوستم آرایش کنه.خیلی پولداره.این پولا براش ...

شوهر منم تو فضای مجازی نیس اصلا

از آرایش بدش میاد و میگه اصلا دوست ندارم خودت باش

اما هزینه رنگ مو و کراتین و ناخن رو بهم میده

مشکل هزینه نیس . علاقه ای نداره به آرایش صورت

خدا برایم کافیست....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا هرچی بدشون میاد برا سلامتی نیس، چون دیگ زمان قدیم نیست ک برند بدون ضرر نداشته باشیماینجور آقایون ...

منم با شما موافقم

اگه اینطوریه همه خوراک الان مضره

هوا مضره

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
شوهر منم تو فضای مجازی نیس اصلااز آرایش بدش میاد و میگه اصلا دوست ندارم خودت باشاما هزینه رنگ مو و ک ...

اره اینم همینو‌میگه دقیقا

برا هرچی بدشون میاد برا سلامتی نیس، چون دیگ زمان قدیم نیست ک برند بدون ضرر نداشته باشیماینجور آقایون ...

نه بخدا قسم خورد میگه فقط سلامتی

من خودم زیاد اهل ارایش نیستما ولی اگه با کسی برم تو رابطه و اینو بگه حتما باهاش به هم میزنم

من بهم نمیزنم

فقط میرم توفکر

کنکاش میکنم ببینم واقعا راس میگه یا نه

منم با شما موافقماگه اینطوریه همه خوراک الان مضرههوا مضره

دقیقا 

همین مام رو من بارها اینجا گفتم اگ بدون آلومینیوم و مواد مضر باشه دیگ استفادش اشکالی نداره 

طرف حاضر نیس ی برند خوب بخره فقط میگ مام ضرر داره نمیزنم 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
دقیقا همین مام رو من بارها اینجا گفتم اگ بدون آلومینیوم و مواد مضر باشه دیگ استفادش اشکالی نداره طرف ...

دوستم کلا لیزر بدن رفته بوتاکس زیر بعل ک عرق نکنه فلان ولی عجیبه لوازم آرایش منع میکنه‌شوهرش

نه بخدا قسم خورد میگه فقط سلامتی

عزیزم تو پست بعدم گفتم ک اطلاع نداره اون آقا 

خیلی خنده دار و مسخره هست دلیلش

خیلیا هستن خوششون نمیاد ولی ن با این دلیل مسخره و خنده دار ، شوهر دوستت انگار بچه گول میزنه  

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
دوستم کلا لیزر بدن رفته بوتاکس زیر بعل ک عرق نکنه فلان ولی عجیبه لوازم آرایش منع میکنه‌شوهرش

جالبه نگفته لیزر باعث کیست میشه مثلا

چون اینطور ادما ب لیزرم گیر میدن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
من بهم نمیزنمفقط میرم توفکرکنکاش میکنم ببینم واقعا راس میگه یا نه

من فکرامو کردم 

مثلا یه دلیلش میتونه غیرتی بودن زیاد باشه 

پول لوازم ارایش باشع 

و.... 

بعدم اخی کی رو دیدین بخاطر استفادع از لوازم ارایشی مرده باشه