2777
2789
عنوان

شوهری که از آرایش بدش میاد چییههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 66 پست

خب مگ‌زمان قاجاره ک سرخاب سفیدآب مضر بزنن صورتشون 

کلی رژ بدون سرب و بدون ذره ای ضرر هست، کلی کرم باکیفیت هست

شوهر دوستت بهونشه و ایرادش وگرنه سلامتی بدن راه داره اگ بیشتر پول خرج کنه باکیفیت بخره

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی 

دوست نداره دیگه 

همسر منم میگه ارایش نکن خیلی مخصوصاااا رژلب حرفش اینه که رنگ لب خودت بهتره 

و منم میگم نه ارایش به صورتم رنگ میده و کار خودمو میکنم😂😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بخاطر پول لوازم ارایش میگه من که اینحوری فکر میکنم همینا تو اینستاگرام همشمیشینن زنای ارایش کرده رو ...

نه اصلا اینستا نداره‌گوشیش هیچی نداره

ولی عجیبه که نمیزاره دوستم آرایش کنه.

خیلی پولداره.این پولا براش خورده

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓

شوهر منم خوشش نمیاد میگه ارایش خزه ادم ب ارایشای چن سال قبل نگا میکنه حالش بد میشه  سادگی خوبه 

البته من ک ب حرفش گوش نمیدم 😬

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
خب مگ‌زمان قاجاره ک سرخاب سفیدآب مضر بزنن صورتشون کلی رژ بدون سرب و بدون ذره ای ضرر هست، کلی کرم باک ...

ن گلم اصلا با هیچ کدوم موافق نیست.میگه‌مضره.

میگه برو پاکسازی هرماه میره ۲تومن‌پول پاکسازی میده

ولی فقط صدافتاب بیرنگ و مرطوب کننده میزنه 

تاالان ندیدم رژ بزنه

یسری مردا دیدم بدشون میاد نه بخاطر جلب توجهدقیقا برا سلامتی

برا هرچی بدشون میاد برا سلامتی نیس، چون دیگ زمان قدیم نیست ک برند بدون ضرر نداشته باشیم

اینجور آقایون کلا حساسن و خوششون نمیاد حالا ب هردلیلی ولی سلامتی نیس چون دلیل سلامتی برا این دوره زمونه مسخره هستش

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
نه اصلا اینستا نداره‌گوشیش هیچی ندارهولی عجیبه که نمیزاره دوستم آرایش کنه.خیلی پولداره.این پولا براش ...

چی بگم والا 

ولی همینایی که میگن دوست نداریم کاشف به عمل میاد رفتن با کسی که سر تا پاش عملیه و ارایش دارع 

ن گلم اصلا با هیچ کدوم موافق نیست.میگه‌مضره.میگه برو پاکسازی هرماه میره ۲تومن‌پول پاکسازی میدهولی فق ...

خب دیگ شوهرش اطلاع نداره از آپدیت محصولات 

دوستت هم خودش دلش نمیخواد 

خوب بدون سرب بخره کرم خوب بگیره قیمت بالا

نمیدونم کی بهش ی فیلم‌نشون داده که سرب تو رز لب و اینا میره باعث کیست سینه‌میشه و..

کلا بعد اون‌مخالف شدیده.و واقعا دعوا میکنه اگه دوستم بزنه