2777
2789
عنوان

صبح با شوخی با پا زدم به شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 41 پست

من نامزدم شوهرم چندروز باهام قهر بخاطر هیچی دیشب باهاش حرف زدم خیلی بد برخورد کرد باهام الانم هرچقدر زنگ میزنم دردسترس نیست نمیدونم جرا خیلی نکرانم و ناراحت حالم بد 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زد تو گوشت؟ همیشه موقع عصبانیت اینطوریه؟

قبلا زیاد میزد ولی ازش شکایت کردم دست برداشته بود تاالان 

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

واقعا نمیدونم چی بگم قبلا هم تو رو زده؟

اره ولی قول داده بود دیگه دست بلند نکنه بعد چند ماه امروز دوباره اینکار کرد

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

من نامزدم شوهرم چندروز باهام قهر بخاطر هیچی دیشب باهاش حرف زدم خیلی بد برخورد کرد باهام الانم هرچقدر ...

هم دردیم بعدنهار گرفت خوابید نمیدونم کجا رفت ازش خبر ندارم زنگ میزنم جواب نمیده

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

بهش بگو از اینکه اینطوری عکس العمل نشون داده ناراحتی و واقعا قصد انداختن گوشی رو نداشتی

گفتم حرف حالیش نیست بهش میگم داد نزدن مامانت اینا میشنون فکر میکنن چ‌خبره مگه از قصد انداختم شوخی کردم اونم گفت شوخی نکن درصورتیکه شوخیای خودش از اینم بدتره حتی به بار گوشی منو که یادگاری هم بوده زد تو دیوار شکوند

خیلی حس بدی نمیتونم توصیف کنم حالم و واقعا نمیدونم کجای

عزیزدلم😔😥

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن