پام خورد به گوشیش گوشیش افتاد زمین چیزیش هم نشد بلافاصله با خنده بهش گفتم ببخشید عزیزم ولی اون محکم و باعصبانیت زد تو گوشم طوریکه هنوزم داره درد میکنه کلی هم داد و بیداد راه انداخت الانم گرفته خوابیده بدون اینکه از دلم در بیاره بخاطر یه گوشی دست رو من بلند کرده توقع داره من برم دلجویی کنم ازش بنظرتون اگه اومد سراغم چطور بهش بفهمونم که بخاطر یه گوشی اونم از قصد نبود زدی تو گوشم کارت اشتباهه
در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤
قبلا زیاد میزد ولی ازش شکایت کردم دست برداشته بود تاالان
در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤
اره ولی قول داده بود دیگه دست بلند نکنه بعد چند ماه امروز دوباره اینکار کرد
بهش بگو از اینکه اینطوری عکس العمل نشون داده ناراحتی و واقعا قصد انداختن گوشی رو نداشتی
گفتم حرف حالیش نیست بهش میگم داد نزدن مامانت اینا میشنون فکر میکنن چخبره مگه از قصد انداختم شوخی کردم اونم گفت شوخی نکن درصورتیکه شوخیای خودش از اینم بدتره حتی به بار گوشی منو که یادگاری هم بوده زد تو دیوار شکوند
ببین مردی که هوش هیجانی نداره نمیتئنه نه تورو خوشبخت کنه نه زندگی خوبی برای بچه هات بسازه یا ببرش پیش روان پزشک یا قبل از خراب شدن روحیه و شخصیتت طلاق بگیر